Ny film åbner op for Dr. Dres voldelige fortid: Se traileren til ‘Surviving Compton: Dre, Suge & Me’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da N.W.A-biopic’en ’Straight Outta Compton’ landede sidste år, var det til begejstring for både hiphop-entusiaster og filmkritikere, men ikke alt så ud til at ånde fred og ro bag filmens succesrige facade.

Kort efter udgivelsen blev filmen anklaget for at være misvisende af Dres tidligere forlovede, r’n’b-sangerinden Michel’le, der er mor til et af hans børn og var i et forhold med ham i N.W.A-perioden.

Ifølge Michel’le var Dre voldelig under hele forholdet. Også journalisten Dee Barnes blev voldsomt overfaldet af Dre efter udsendelsen af et tv-program, der fik N.W.A til at fremstå dårligt. Til stor medievirak var ingen af disse anliggender dog skildret i ‘Straight Outta Compton’, hvilket blandt andet fik Dr. Dre til offentligt at undskylde sine fejltrin, men uden tilgivelse.

De ekskluderede voldsepisoder, som Michel’le blev udsat for, ser dog ud til at få en afgørende rolle i den kommende Lifetime-film ’Surviving Compton: Dre, Suge & Me’, der lige har fået sin første teasertrailer.

Projektet tager udgangspunkt i forholdet mellem Dr. Dre, Eazy-E, pladeselskabsbossen Suge Knight og altså Michel’le, som dengang var under kontrakt med Ruthless Records.

Filmen får amerikansk premiere den 15. oktober. Se teaseren ovenfor.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af