‘Starboy’: Det ved vi om The Weeknds kommende album

Canadiske Abel Tesfaye har netop annonceret sit tredje The Weeknd-album – her er alt, vi ved om 'Starboy'.
‘Starboy’: Det ved vi om The Weeknds kommende album

TITEL: ‘Starboy’.

UDGIVELSESDATO: 25. november via Abel Tesfayes eget XO-pladeselskab og Republic Records (under Universal).

COVER: Coveret til ‘Starboy’ er et billede skudt af amerikansk-iranske Nabil. En fotograf og musikvideoinstruktør, der tidligere har arbejdet med folk som Kanye West, Frank Ocean, Bon Iver og James Blake.

Skærmbillede 2016-09-22 kl. 09.21.23
TRACKLISTE:
Tracklisten er blevet offentliggjort via Apple Music og består af 18 numre – kun to af dem er dog tituleret på nuværende tidspunkt. Singlen ‘Starboy’ og så ‘False Alarm’, der ifølge Wikipedia er lavet sammen med blandt andre rapper/sangskriver Belly og producerne Cirkut og Martin ‘Doc’ McKinney’ – dette er dog ikke bekræftet.

1. ‘Starboy’ feat. Daft Punk
2. ‘Track 2’
3. ‘False Alarm’
4. ‘Track 4’
5. ‘Track 5’
6. ‘Track 6’
7. ‘Track 7’
8. ‘Track 8’
9. ‘Track 9’
10. ‘Track 10’
11. ‘Track 11’
12. ‘Track 12’
13. ‘Track 13’
14. ‘Track 14’
15. ‘Track 15’
16. ‘Track 16’
17. ‘Track 17’
18. ‘Track 18’

SINGLEN: ‘Starboy’ blev udgivet natten til torsdag og fungerer både som titelnummer og førstesingle fra det kommende album. Et underspillet track uden samme umiddelbare gennemslagskraft som for eksempel ‘Can’t Feel My Face’ og ‘The Hills’ fra ‘Beauty Behind the Madness’, men Tesfaye startede også den foregående albumproces ud med den mere underspillede ‘Often’ som førstesingle.

‘Starboy’ er featuring Daft Punk, og den franske duo kan høres i den elektroniske bund såvel som de robotagtige ‘ha-ha-ha’-stemmer i omkvædet.

ALBUMMET SOM HELHED: The Weeknd giver utroligt få interviews, og det er derfor svært at få et indblik i hans proces såvel som tanker om musikken.

For nyligt tog han dog en snak med VMAN og proklamerede følgende: »Jeg tror, at albummet kommer til at lyde bedre end noget, jeg har lavet før«.

»Produktionen føles aggressiv, men stadig sexet. Vi skrev det hele i Los Angeles. Det er svært at sætte mærkat på lyden, for da jeg først kom frem, var der ingen, der kaldte det r’n’b. Jeg vil skubbe til grænserne, uden at det føles forceret«, fortalte canadieren også og nævnte The Smiths, Talking Heads, Bad Brains og Prince som inspirationskilder

HÅRET: Signaturfrisøren er væk. Hvad det har af betydninger for albummet er uvist…

Læs også: The Weeknd dropper signaturfrisuren og det har forbløffende mange en mening om

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af