Forpremiere: Hør Anderson .Paak og Knxledges nye NxWorries-album en uge før tid

Forpremiere: Hør Anderson .Paak og Knxledges nye NxWorries-album en uge før tid

Siden NxWorries for en lille måned siden annoncerede deres debutalbum, ‘Yes Lawd!’, har vi i takt med singlerne kunnet skrue godt op for forventningerne. Først fik vi den silky smooth og sexede ‘Lyk Dis’ og senest det bløde funk-croon ‘Get Bigger / Do U Luv’.

Men ventetiden til albummet fra den fremadstormende funkcharmør Anderson .Paak og hans producer-kammerat Knxwledge er netop blevet gjort betydeligt kortere. Alle 19 numre er nemlig allerede ude via Apple Music, hvor de kan høres eksklusivt i ugen op til den rigtige release.

Foruden de to singler rummer pladen også to yderligere velkendte tracks for det kyndige NxWorries-øre. Både ‘Link Up’ og ‘Suede’ fra duoens ep fra december 2015, som ganske enkelt hedder ‘Link Up & Suede’, går nemlig igen på debutpladen.

Læs også: Anderson .Paak lægger nyt talkshow ned – på scenen, på dansegulvet og bag trommerne

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af