Anderson .Paak lægger nyt talkshow ned – på scenen, på dansegulvet og bag trommerne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Han har vist sit værd på de skrå brædder før – både de danske og de tv-transmitterede af slagsen. Hos Colbert, Kimmel, Fallon og ikke mindst i både Pumpehuset og på Roskilde Festival. Men skulle du endnu være tvivler, er der hermed endnu et show til rækken, som gerne skulle kunne gøre selv den mest stivstikkede Paak-fornægter blød i knæene.

Denne gang tilhørte scenen Ellen DeGeneres, hvor Paak leverede en smittende version af førstesinglen og hittet fra ‘Malibu’: ‘Come Down’. Den californiske trussetyv var ikke blot flankeret af sine Free Nationals bag instrumenterne, men også en hel række veloplagte dansere, der dansede scenen glohed, alt imens Paak dominerede både mikrofon, dansegulv og trommesæt.

Den 21. oktober er Paak og producervennen Knxledge klar med deres første fuldlængdealbum, som får titlen ‘Yes Lawd!’, under deres fælles NxWorries-faner. Indtil da kan man holde Paak-feberen varm med det nye Soundvenue, der har et stort interview med storcharmøren – som ligeledes indtager forsiden.

Læs også: Hold øje med NoName: Charmerende Chicago-rap med personlig nerve og politisk bid

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af