Hør Møs cover af Liss’ ‘Sorry’ – spillet live i britisk radio

Hør Møs cover af Liss’ ‘Sorry’ – spillet live i britisk radio
Foto: Randy Shropshire/Getty Images

er svær at komme udenom disse dage. Tidligere på måneden udgav hun sin nye single ’Drum’ og gjorde sig oven i hatten fortjent til en P3 Guld-nominering for storhittet ’Final Song’.

I øjeblikket befinder Karen Marie Ørsted sig på turné i Storbritannien for at fortsætte sit sejrstogt ud i den store vide verden, og i den forbindelse var hun i går den musikalske gæst og live-indslag hos BBC Radio 1’s populære vært Annie Mac.

Med sig havde sangerinden sine sædvanlige bandkammerater – blandt andre Rasmus Littauer aka School of X på trommer – for at give live-opvisninger af både ’Final Song’, ’Drum’ og slutteligt et halvmelankolsk cover af Liss’ ’Sorry’, som der blev gjort rosende international reklame for.

Mellem de tre kærkomne live-numre var der også plads til lidt løst og fast på bedste Annie Mac-vis. Af nævneværdige momenter kan nævnes Møs strøtanker om det frygtede writer’s block, processen i at håndtere en stormløbsagtig musikalsk karriere, der pludselig tog fart efter ’Lean On’, og hvilke andre artister, Mø selv synes er spændende lige nu.

Måske vigtigst af alt prøver Mac at udfritte sangerinden om et eventuelt nyt album, hvortil der svares, at der fortsat arbejdes på det, og at ingen dato er blevet fastlagt.

Mens man venter på nyt materiale på lige fod med Annie Mac, kan man nyde den lille radiokoncertopvisning, der kan høres HER cirka 77 minutter inde i forløbet.

Læs også: Mø blev genforenet med Spice Girls’ Melanie C

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af