Frank Ocean kommer endelig til Danmark!

Frank Ocean kommer endelig til Danmark!

Sikke et scoop! Frank Ocean har annonceret sit blot andet besøg på dansk grund, og til juni giver r’n’b-sangeren koncert på NorthSide. Han er allerede nu sat til at spille fredag den 9. juni.

Festivalen i Aarhus har netop afsløret den enormt stærke booking, der følger efter dagens offentliggørelse af fire nye navne til næste års program – blandt andet Thomas Helmig og Phlake.

NorthSide-talsmand og medbooker John Fogde udtalte tilbage i 2014 i et interview med Soundvenue, at festivalen havde prøvet at booke Ocean siden 2011, og nu er det altså endeligt lykkes. Frank Ocean blev tidligere i dag også afsløret som hovednavn til juli-festivalen Lovebox i London.

Ocean kun besøgt Danmark én gang før, da han i 2013 gav koncert i det nu nedlagte Tap1 i København efter udgivelsen af ‘Channel Orange’.

Frank Ocean sprang for tre måneder siden ud af sit musikalske hi og udgav inden for et par dage det visuelle album ’Endless’ samt det mesterlige ’Blonde’.

Programmet til NorthSide ser nu således ud: Frank Ocean, Radiohead, Run the Jewels, Bastille, Veronica Maggio, Thomas Helmig, Mø, Phlake, Liss og Bisse.

NorthSide 2017 afvikles i dagene 9.-11. juni i Ådalen i Aarhus.

Læs også: Hvorfor spiller Frank Ocean overhovedet live?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af