Lil Yachty kalder Notorious B.I.G. overvurderet – forsvarer udtalelsen på Twitter

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en tid hvor hiphop som kategori flittigt udvikles, debatteres og vurderes, har især en ny bølge af rappere sat fut under genrens tilstand med kontroversielle meninger. Vi så det tidligere, da Lil Uzi Vert nægtede at freestyle over et DJ Premier-beat, og da Lil Yachty røg i karambolage med Anderson .Paak, da han ikke kunne opremse fem sange af Tupac og Notorious B.I.G.

Yachty har netop begået endnu en omstridt udtalelse i Pitchforks ’Over/Under’-segment – der simpelt går ud på at tilkendegive om et fænomen er over- eller undervurderet – ved igen at kritisere Notorious B.I.G. Denne gang kalder han den legendariske Brooklyn-rapper for direkte overvurderet (momentet indtræder ved 1:16).

Ligesom det var tilfældet med Anderson .Paak-episoden, må Yachty nu igen stå på mål for sine kontroversielle udtalelser på Twitter, da B.I.G. af mange betragtes som en af rappens helt store godfathers. Se et udpluk af dem nedenfor.

Der kan vist ikke herske megen tvivl om, at Pitchfork vidste, hvad de havde gang i, da de sneg Biggie-spørgsmålet ind i segmentet med Yachty, når man har hans tidligere udtalelser om klassisk hiphop in mente.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af