Premiere: Hør AV AV AV’s personlige single ‘About You’

Premiere: Hør AV AV AV’s personlige single ‘About You’
DJ Er Du Dum Eller Hvad, Unkwon og Eloq. (Foto: Jason Idris Alami)

Det var yderst velfortjent, da AV AV AV i starten af året landede en Steppeulven-pris for Årets Producer takket være de storladne electro-hymner på debut-ep’en They Live’.

Nu er tiden kommet til næste kapitel for August Fenger (Eloq), Martin Skovbjerg (DJ Er Du Dum Eller Hvad) og Anders Dixen (Unkwon), og i dag har vi premiere på trioens nye single ‘About You’, der udkommer officielt fredag.

Tracket er en nærmest meditativt pulserende klubskæring, der med bugtende synth, ekkofyldt guitar og en maskinel stemme formår at ramme en sjælden ligevægt mellem det indfølte og det ekstatiske. ’About You’ stammer fra en kommende AV AV AV-udgivelse, der lander i 2017.

Selv om nummeret er kræs for ørerne, rummer det en dybere, mere melankolsk betydning: Det blev nemlig til som en opmuntrende tanke til Skovbjerg i en svær tid, hvor hans mor kæmpede med et kræftforløb.

Netop sammenhold og venskab er kernen for nummeret, hvilket i øvrigt er symptomatisk for resten af trioens foretagender. Størstedelen af deres musik er opstået på afsidesliggende beliggenheder, såsom et sommerhus ved Vesterhavet, som blandt andet spottes i musikvideoen.

»Det at mødes på neutral grund langt væk fra byens forstyrrende elementer var altafgørende i sammensmeltningen af vore fælles kerne, og vi har siden taget turen videre til isolation på Møn, i Sverige og andre steder mindst 10-12 gange for at være sammen og skabe noget unikt fra bunden«, lyder det.

I nummerets dokumentariske billedside skildres trioens centrale venskab krydret med glimt fra hæsblæsende koncerter på blandt andet sidste års Roskilde Festival.

I det nye år varsler AV AV AV flere singler, en ep, et debutalbum og udvalgte koncerter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af