Daft Punk spiller til Grammy Awards om to uger – deres første live-optræden i tre år

Daft Punk spiller til Grammy Awards om to uger – deres første live-optræden i tre år
Daft Punk til Grammy-uddelingen, 2014. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Daft Punk gav i 2014 en sjælden optræden til årets Grammy-prisuddeling, hvor de havde besøg af både Pharrell, Nile Rodgers og Stevie Wonder (se nederst). Siden da har den franske duo ikke optrådt live, men nu vender de tilbage – igen til Grammy Awards.

Årets show går ned den 12. februar i Los Angeles, og det er netop blevet annonceret, at Daft Punk optræder sammen med The Weeknd, der havde besøg af duoen på to af numrene på ‘Starboy’-albummet. Meget mere skal man dog nok ikke lægge i det, så tro ikke, at det her betyder en kommende festivalturné (læg mærke til, hvordan jeg bevidst toner mine egne forventninger ned…).

En fællesoptræden fra A Tribe Called Quest, Anderson .Paak og Dave Grohl er også blevet annonceret i dag. De slutter sig til en palet af optrædende, som i forvejen tæller blandt andre Adele, Bruno Mars og Metallica. Vært på showet er James Corden.

Tidligere i dag gik der rygter om, at Drake, Kanye og Justin Bieber ikke ville dukke op til årets show.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af