Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange

Vi har samlet den forgangne uges allerstærkeste tracks ét sted – med blandt andet Molo, Father John Misty og Flint Eastwood.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange
Flint Eastwood.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Father John Misty ’Pure Comedy’

Dette var ugen, hvor det meste af verden skulle komme sig ovenpå realiteterne fra sidste fredags præsidentindsættelse. Father John Misty var da også på pletten med denne single, som med funklende ironisk distance revser USA’s nuværende tilstand. Og hvis du ikke fangede den slet skjulte kritik i første omgang, så er musikvideoen til for at hjælpe dig. Albummet ‘Pure Comedy’ lander den 7. april.


2. Thundercat feat. Kenny Loggins og Michael McD ‘Show You The Love’

Kenny Loggins er en rigtig 80’er-helt og manden bag sange til filmklassikere som ‘Footloose’ og ‘Top Gun’. Michael McDonald er manden med en af de mest flødeagtige stemmer nogensinde. Men hvorfor har den umådeligt funky Los Angeles-bassist Thundercat (der kendes for sine samarbejder med Kendrick Lamar og Flying Lotus) hevet 80’er-ikonerne med på sin nye single? Det er et vovet valg, men det fungerer. Thundercats nye album ‘Drunk’ er ude 24. februar.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Emma Gatrill ‘Cocoon’

Emma Gatrills luftige vokal pendulerer om kap med milde harpestrøg på denne nye single, som har fanget vores opmærksomhed. Den sydengelske multiinstrumentalist kan noget med folk-inspireret mystik, og hendes første album ‘Chapter I’ bød på ligeså forfinede, organiske arrangementer, som vi fornemmer på ‘Cocoon’. Og ja, album nummer to er på vej.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Flint Eastwood ‘Queen’

Detroits Jax Anderson har et par ep’er på samvittigheden, men den storslående ‘Queen’ er hendes debut-single hos pladeselskabet Neon Gold. Vokalen mangler måske stadig lidt at finde sit leje, men produktionen er af en anden verden på sådan en Woodkid-agtig facon.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Chinah ‘Even Love’

Omkvædet giver os lidt en Charles & Eddie ‘Would You Lie To You?’-vibe, men det er bestemt ikke en dårlig ting. Endnu en skarptskåret Chinah-singler, der rammer plet med en funky melankoli. Ep’en ‘Hints’ er på vej.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Molo ’Bølgen’

»Jetski!« – vi kan allerede forestille os Molo-fans råbe med til kommende koncerter. Gilli, Benny Jamz og MellemFingaMuzik halter stadig bagud med udgivelsen af deres fælles-ep, men ‘Bølgen’ er et opildnende stykke attitude-rap til at forsøde ventetiden. Og så er det sgu fedt at høre Jamz uden auto-tune!


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Snny ’Young Boy’

Snny er helt ny på musikscenen, og i denne uge er han udkommet med sin allerførste single ‘Young Boy’. Vi glæder os til at følge det unge talent, som allerede nu besidder en ret distinkt lyd, der her bliver kombineret med lækre, 80’er-inspirerede markører og umiddelbare poptoner. Det forlyder, at albumdebuten ‘Learning to Swim’ kommer slut-februar.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Jacques Greene ’Real Time’

Canadiske Jacques Greene har huseret på den elektroniske scene en god håndfuld år, men først nu udgiver han sit debutalbum med ‘Feel Infinite’ (10. marts). ‘Real Time’ er housemusik med masser af sjæl, og så kan Greene desuden opleves live til en CPH:DOX-koncert den 21. marts i Lille Vega.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Real Estate ’Darling’

New Jersey-rockbandet har altid dyrket de simple virkemidler, og ‘Darling’ er sådan set ikke det store nybrud. Det ændrer dog ikke på, at det er en ret perfekt popsang til din søndag morgen. Nyt album ‘In Mind’ ude 17. marts.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Turbolens ‘Rastløse Bevægelser’

Tidligere Mew-guitarist Bo Madsen har i denne uge skudt gang i solokarrieren, og det lover rigtig godt. Under navnet Turbolens har Madsen ikke bare leveret et velfungerede følsomt udspil, men også kastet sig ud i at synge på dansk. Han udkommer med ep’en ‘Tro, håb og kærlighed’ den 10. marts.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af