‘The Simpsons’ forudså Lady Gagas Super Bowl-optræden med uhyggelig præcision

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Simpson’ har efterhånden fået et solidt rygte for at kunne spå om fremtiden, og Lady Gagas Super Bowl-performance denne weekend kan nu skrives på listen over situationer, hvor satire og virkelighed står faretruende tæt på hinanden.

For fem år siden i afsnittet ‘Lisa goes Gaga’ ser vi Lady Gaga flyve gennem luften, skifte det ene vilde kostume ud med det næste og følsomt spille klaver a la det, der rent faktisk skete på scenen til søndagens Super Bowl. I et andet afsnit optræder en lysformation på himlen over et stort stadion – en formation, der forestiller en hat a la den, Lady Gaga bærer på coveret til sit seneste album ‘Joanne’, og en effekt, der ligeledes blev benyttet i virkelighedens sceneshow.

Det flyvende half time-show bliver vel kun overgået af ‘The Simpsons’-episoden ‘Bart To the Future‘, der forudså valget af Donald Trump som præsident. I hvert fald må vi bare konstatere: De har gjort det igen.

Du kan se klippet fra Simpsons-episoden ‘Lisa goes Gaga’ øverst oppe og hele Lady Gagas Super Bowl-performance HER.

Lady Gaga har desuden netop annonceret en verdensturné, som bringer hende forbi København til oktober.

Læs også: Flyvende hitparade: Se Lady Gagas storslåede Super Bowl-optræden

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af