Chance the Rapper til den nye festival Haven – Feist og Iggy Pop også med i ny bandpakke

Chance the Rapper til den nye festival Haven – Feist og Iggy Pop også med i ny bandpakke
Chance the Rapper. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Sikke en festivaluge: Nye navne til Distortion, NorthSide og Roskilde, og nu melder den nye danske festival Haven sig også på banen med en særdeles stærk pakke af musikere, der ledes an af Chance the Rapper. Den gospel-glade Chicago-rapper står sammen med Feist og Iggy Pop i toppen af dagens annoncering, som i alt tæller 11 navne.

Dagens annonceringer:
Chance the Rapper
Feist
Iggy Pop
Band of Horses
SBTRKT
Conor Oberst
Rex Orange County
Iceage
Liss
Kwamie Liv
Nelson Can

Feist udgiver nyt album til foråret, og den canadiske sangskriver har ikke givet dansk koncert siden 2012. Iggy Pop følger op på roste 2016-koncerter på NorthSide og i Falconer Salen. Britiske SBTRKT er kendt for sine fremadskuende produktioner – på Haven giver han et dj-set. Conor Oberst aka Bright Eyes kommer til festivalen i eget navn med et nyt album i baggagen. Til slut et stærkt firkløver af forskellige danske navne i bunden af pakken.

Haven arrangeres af The National, Mikkeller og Claus Meyer, og festivalens første udgave finder sted den 11.-12. august på Refshaleøen.

Dagens kunstnere slutter sig til program, der i forvejen tæller navne som Beach House, The National, When Saints Go Machine og Perfume Genius.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af