Premiere: Masasolo spiller foråret ind med psykedelisk popjuvel

Premiere: Masasolo spiller foråret ind med psykedelisk popjuvel

Danske Masasolo havde et fornemt debutår i 2016: Koncerter på Spot og Roskilde Festival, udgivelse af debut-ep’en ‘Breakup’ og succes med singlen ‘Really Thought She Loved Me’, som vi kårede til en af sidste års bedste danske sange.

Nu er bagmand Morten Søgaard tilbage med næste single ‘Ordinary Day’, der med et mere tilbagelænet udtryk har skubbet guitaren en smule i baggrunden for at give mere plads til bølgeskvulpende synthesizere. De drømmende guitarakkorder popper dog stadig op, og resultatet er en psykedelisk popsang med tropiske hængekøje-vibrationer.

Morten Søgaard fortæller om sangen:
»Sangen handler om de små ængsteligheder og frygter i vores hverdag, som styrer os i vores samvær med andre. Men den handler også om drømmen og håbet på, at vi en dag kan give slip på dem. Når man først føler sig fremmed i noget, så bliver man også bange for, at andre kan se, at man ikke hører til der. Det er min oplevelse, at alle kan genkende den følelse fra forskellige perioder eller øjeblikke i deres liv. Pointen er måske gammel vin på nye flasker, men jeg tænkte, at jeg ville give den et skud, hvis folk ikke hører nok Hank Williams længere«.

Masasolo-koncerter i 2017:
30/3 – Harders, Svendborg
31/3 – Agora Festival, Sønderborghus
7/4 – Loppen, København
6/5 – Spot Festival, Aarhus

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af