Veloplagt nyt fra Anderson .Paak: Overlegen optræden hos Jools Holland, NxWorries-video og -remixalbum

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis der er noget, der kendetegner Anderson .Paak (udover at være en regulær funk-charmebøf på en scene), er det, at han ikke gør noget halvhjertet – hverken i lyd, billede eller på scenen, som netop er den treenighed, han har hevet ud af ærmet til os at starte påskedagene på.

Først og fremmest er NxWorries (duoen bestående af Paak og producer Knxwledge) klar med videoen til ‘Yes Lawd!’-nummeret ‘Scared Money’ (omend i komprimeret udgave). Videoen er inspireret af 2002-filmen ‘Paid in Full’ og er derfor spækket med 80’er-inspireret big pimpin’.

‘Scared Money’-videoen slutter af med et tidligere uudgivet Knxwledge-remix af ‘Best One’, der ligeledes er hentet fra duoens debutalbum, som nu udgives i en ny remix-udgave.

Foruden video- og remix-nyhederne er der landet endnu en dugfrisk, veloplagt livevideo til samlingen. Anderson .Paak og hans trofaste backingband The Free Nationals optrådte nemlig til sæsonpremieren på den 50. sæson af ‘Later… with Jools Holland’ i går aftes. Se dem levere en stemningsfuld udgave af ‘Malibu‘-nummeret ‘Am I Wrong’.

Sæsonpremieren på Jools Holland-showet bød desuden på optrædener fra Kasabian, Spoon og Goldfrapp, som kan ses via BBC’s Youtube-kanal HER.

Se ‘Scared Money’ (og ‘Best One’) i toppen og ‘Am I Wrong’ hos Jools Holland herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af