Når Nørrebro og Vesterbro lukker: Her er Distortions bedste efterfester

Gadefesterne på Nørrebro og Vesterbro slukker for musikken kl. 22.00 sharp (hovedscenen på Rådhuspladsen spiller til 00.00), og selv om løjerne plejer at fortsætte selv uden bas og beats, er der også rigtige efterfester til Distortion Club på diverse klubber rundt i byen. Her er syv stærke (både officielle og uofficielle) Distortion-efterfester onsdag og torsdag.
Når Nørrebro og Vesterbro lukker: Her er Distortions bedste efterfester
Foto: Victor Jones/Soundvenue
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mike Skinner og Murkage på Rust
The Streets-bagmanden Mike Skinner er gået sammen med Murkage, og sammen har de lanceret klubkonceptet Tonga, der står for dubstep, grime og hiphop. Makkerparret er også på programmet til Rusts gadefest, men konceptet burde komme endnu mere til sin ret inde i klubbens mørke, hvor også Farveblind spiller live.

Distortion Club x Tonga: Mike Skinner & Murkage
Onsdag den 31. maj
Rust
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hiphop på Sigurdsgade
Der er hiphop for alle pengene, når Sigurdsgade i samarbejde med festkollektivet Super Bad Disco inviterer til Distortion Club. Ultrarutinerede Mr. Thing fra England tager det bedste fra sin pladesamling med, mens lineuppet også byder på Tue Track, Stacks, Shatter Hands og Eka Scratch fra det svenske, feministiske kollektiv Femtastic.

Distortion Club: Sigurgsgade
Onsdag den 31. maj
Sigurdsgade
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Depeche Mode-efterfest
Onsdag aften rammer synthpop-veteranerne i Depeche Mode Parken i København, og Culture Box står for det officielle after party. En række Depeche-entusiaster står bag pulten, og i Black Box vil der udelukkende bliver spillet Depeche Mode hele natten, mens Red Box flyder over med synthpop, new wave og electro – selvfølgelig fra 80’erne.

Depeche Mode Global Spirit Afterparty
Onsdag den 31. maj
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Major Lazer-vibes på Arch
Der bliver mulighed for at ryste alt, hvad der overhovedet er fysisk muligt, når Major Lazers helt egen The Jillionaire lægger vejen forbi Distortion Club med et dj-set. The Jillionaire rammer Blæsts efterfest på Arch, hvis lineup også byder på lokale Distortion-musketerer i form af Eloq, DJ Er Du Dum Eller Hvad, Emil Lange og Youss.

Distortion Club: The Jillionaire
Torsdag den 1. juni
Arch
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Big Oil rykker ind på Chateau’et
Der er fuld fart på Chateau Motel under Distortion. Onsdag rykker Coma Club ind, mens klubben torsdag bliver overtaget af pladeselskabet The Big Oil Recording Company, der har sammensat et sprudlende lineup med blandt andet liveshows fra Girl’s Night Out og Ticktock og dj-sets fra Sekuoia, Chinah, Tomas Barfod og T.O.M.

Big Oil & Friends
Torsdag den 1. juni
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bas i Pumpehuset
Har du ikke fået nok bas til gadefesten på Vesterbro, fortsætter de tunge vibrationer i Pumpehuset, hvor britiske Sherwood & Pinch giver et live-set med masser af dub, dubstep og andre basgodter. RDG og Erosion Flow er også på programmet, og så kan du i det mindste være sikker på, at anlægget er i orden.

Distortion Club: Sherwood & Pinch
Torsdag den 1. juni
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Riff Raff – the one and only
Ovenstående video indeholder ikke noget musik, men den giver et ret godt billede af, hvor excentrisk en rapper (og person) Riff Raff egentlig er. Torsdag er hiphop-fænomenet booket ind som hovednavn til Distortion Club på Rust, hvor også Louis Valuta og Nonsens er på plakaten. Der er lagt op til en unik aften på flere planer.

Distortion Club: Riff Raff feat. DJ Afterthought
Torsdag den 1. juni
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Distortion: Her er de vildeste gadefester – NØRREBRO

Læs også: Distortion: Her er de fedeste gadefester – VESTERBRO

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af