Her er 13 koncerter du skal opleve i august – bl.a. Migos, Lil Wayne og Ty Segall

Når nu både PJ Harvey, Mac DeMarco, Interpol, Ryan Adams og Death Grips melder udsolgt, er der heldigvis et væld af andre koncerter i august, der er værd at trøste sig med – bl.a. Migos, Lil Wayne, The Shins og en hel masse mindre festivaler i hele landet.
Her er 13 koncerter du skal opleve i august – bl.a. Migos, Lil Wayne og Ty Segall
Migos. (Foto: Bryan Bedder/Getty Images)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Strøm Festival
2.-5. august, København

For 11. år i træk giver Strøm Festival København og Frederiksberg elektrochok de første dage i august – og som altid byder på programmet på en masse brogede events med alt fra rulledisco og kirkekoncerter til børnebaderave og fest over byens tage. På musikplakaten finder vi i år blandt andre Sekuoia, Kenton Slash Demon, Laid Back og Copyflex.

Se det fulde program via Strøm Festivals website HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

New Note Festival
3.-5. august, Hillerød

Der en er masse udmærkede danske undergrunds-grunde til at tage til Hillerød de første par dage i begyndelsen af august. Her folder New Note Festival rullegræsset ud og inviterer til intimfestival med blandt andre Barselona, Cancer, Folkeklubben, Franske Piger, Fribytterdrømme, Lowly, Silvester og Sleep Party People.

Se det fulde program via New Note Festivals website HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Haven Festival
11.-12. august, Refshaleøen

The National-guitarist Aaron Dessner er initiativtageren bag et nyt skud i det blomstrende danske festivallandskab. Foruden guitaristens eget band, der headliner festivalen, lover Haven sød musik og kulinariske oplevelser fra Claus Meyer og Mikkeller-drengene. Desværre måtte Chance the Rapper aflyse sin optræden på festivalen, men til gengæld har Bon Iver udfyldt hullet på plakaten, der desuden rummer navne som Iggy Pop, Beach House, Perfume Genius, Feist, Liss og Iceage.

Se det fulde program via Havens hjemmeside HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lil Wayne
11. august, Tivoli

Den 11. august kan vi krydse fingre for godt vejr over ballongyngerne, når Lil Wayne indtager Fredagsrock-scenen i Tivoli. Den garvede sydstatsrapper har 13 studiealbums at hente hits til sætlisten fra – samt sandsynligvis hele tre projekter på trapperne, hvis vi da skal tro hans lille tease-opdatering tidligere på året: »CV. Funeral. D6. Young Money«, der meget gerne skulle hentyde til tre projekter, han tidligere har annonceret (‘Tha Carter 6’, ‘Funeral’ og ‘Dedication 6’ samt pladeselskabet Young Money).


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Modest
11. august, Pumpehusets Byhave

Godt nok var der kun fire numre at varme sig på, da Modest smed deres debut-ep tidligere på året, men ikke desto mindre var de overbevisende nok til, at den aarhusianske kvartet kunne indtage en plads på listen over vores favoritalbum fra dette halvår. Senest beviste de på årets Roskilde Festival, at deres punkede energi og stilsikre rockskæringer gør sig overordentligt udmærket live.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Shins
13. august, Store Vega

I foråret slap The Shins deres første album i fem år, ‘Heartworms’. Det blev ligeledes en anledning for James Mercer og co. til at tage på turné, hvilket bringer dem til Vesterbro med deres stemningsfulde rockhymner, der på den seneste skive udfordrer det sødmefulde indieformat med nye, elektroniske visioner.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Migos
17. august, Tap1

Sidst, Migos gæstede Danmark, var ved en klubkoncert på KB3 i Kødbyen i 2015. På kun to år er scenen dog blevet betydeligt større for den sydstatstrioen, da de denne gang spiller i det nye Tap1 på Amager. I mellemtiden har Quavo, Takeoff og Offset fået et gigantisk gennembrud, drevet frem af monsterhittet ‘Bad and Boujee’.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alive Festival
17.-20. august, Thy

Der er dømt nordjysk idyl og sød musik i Thy, når Alive Festival går i luften for niende gang. Det spraglede program rummer både surfing, bondegårdsfrokost, fællesmiddage og vandreture, mens musikplakaten byder på blandt andre canadiske Timber Timbre, Bisse, Blondage, Marvelous Mosell, First Hate, Lord Siva, Lowly og School of X.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

RECession Festival
18.-19. august, Aarhus

I år løber todages-festivalen RECession af stablen på Radar om fredagen, hvor blandt andre First Hate, The Love Coffin og britiske Toy spiller, mens det om lørdagen går ned på Voxhall med blandt andre Trentemøller, Roxy Jules og Tom and his Computer.

Se det fulde program via Recession Festivals Facebook-event HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ty Segall
23. august, Den Grå Hal

Det er lykkedes Ty Segall at slippe sådan cirka et studiealbum om året, siden han for ti års tid siden debuterede – senest hans andet selvbetitlede af slagsen, der landede i januar. Én ting kan man vide sig sikker på, når Ty Segall indtager en scene, og det er, at man aldrig kan vide sig sikker på noget som helst. Sidste år fik den californiske garagerock-lømmel eksempelvis for vane at spille med en babymaske for ansigtet – en vane, han forhåbentlig har lagt bag sig, når han indtager Den Grå Hal.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ben Klock
25. august, Store Vega

Det er som bekendt ikke hvem som helst, der kan komme ind på Berghain – og heller ikke hvem som helst, der kan indtage en fast plads bag dj-pulten. Ben Klock har gennem de senere 00’ere været hus-dj på den legendariske berlinerklub og er desuden kendt for sine marathonkoncerter, hvor technopulsen blev holdt høj i over ti timer. Så længe kan vi dog næppe forvente, at han spiller i Store Vega, men mindre kan nok også snildt gøre det.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For Evigt Hip Hop
26. august, Rødovre

Som et spritnyt skud på festivalstammen finder vi endagsfestivalen For Evigt Hip Hop, der løber af stablen for første gang i år. Venuet hedder rådhusplænen i Rødovre, og festen starter allerede om formiddagen med et hårdtpakket program, der rummer navne som Ty Dolla $ign, Suspekt, Ukendt Kunstner, Noah Carter, MellemFingaMuzik, Gilli, Benal, Section Boyz, Kesi, Jamaika og Artigeardit.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Aarhus Festuge – bl.a. ‘Rum der Forkynder’
25. august – 3. september

Igen i år kan sommerens sidste dage fejres med Aarhus Festuge. I år byder musikplakaten blandt andet på Ukendt Kunstner i Tivoli Friheden, Lust for Youth på Tape, Noah Carter på Train og Deerhoof på Voxhall.

Under paraplyen ‘Rum der Forkynder’ vil der desuden blive afholdt kirkekoncerter rundt omkring i Aarhus. Her spiller den eksperimenterende tyske pianist Hauscha i Sankt Lukas Kirke, imens Kenton Slash Demon indtager Langenæskirken.

Se det fulde program via Aarhus Festuges website HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af