Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt, dansk og udenlandsk. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.

1. Amber Mark ’Heatwave’

Hvad får man, hvis man parrer bossanova med Ibiza-lignende house? Et pulserende, sambasvedent stykke med højtbelagt sommer på vegne af Amber Mark. Selv om den unge opkomling først gav sig til kende i musikfolden sidste år, er hun allerede signet af Interscope, hvorpå hun tidligere i år drog lovprisende opmærksomhed med debut-ep’en ’3:33am’. Og den gode stime fortsætter her med ’Heatwave’.

Hør sangen på Spotify HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Lizzo ’Water Me’

»I am free, yeah yeah / come water me, oh oh«. Når selvet næres tilstrækkeligt, vokser man til sit fulde potentiale. Sådan lyder devisen i hvert fald på Lizzos ’Water Me’, der excellerer som hyldest til både gengældt kærlighed, uafhængighed og livet generelt. Den 27-årige sanger/rapper er en af de nyeste musikere til at slå et slag for feminismen, og vi tager imod med åbne arme.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Joseph of Mercury ‘Angel’

Joseph of Mercurys begavelser indbefatter både sang, sangskrivning og produktion, og som resultat af længere tids musikalsk syslen i skyggen (blandt andet som sangskriver for Majid Jordan) flyver Toronto-talentet nu på solovinger. ’Angel’ er en ret så klassisk kærlighedsballade, men nogle gange skal der ganske enkelt ikke mere til. Nummeret stammer fra Joseph of Mercurys selvbetitlede debut-ep, der slippes den 1. september.


4. Vera feat. Okay Kaya ‘Falling’

Først betog han på Spot Festival, dernæst gik han saxofon-amok på førstesinglen ’In and Out of Love’, og nu fortsætter den dansker producer Vera med endnu et soloudspil. Egentlig er William Asingh bedst kendt for sit arbejde bag knapperne for Liss, men hans symbiose af sensuelle harmonier, glødende guitarspil og boblende synth på ’Falling’ signalerer, at hans soloridt er ved at tage fart. Rygterne vil i øvrigt vide, at Asingh for tiden er i studiet med Mø.

Hør sangen på Spotify HER.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Syd ’Bad Dream/No Looking Back’

Tilbage i februar stod Syd omsider klar med solodebuten ’Fin’ efter at have sat sit The Internet-medlemskab lidt i bero. Altmuligkvinden er dog allerede nu tilbage i sit sensuelle hamsterhjul med ’Bad Dream/No Looking Back’, der muligvis er første smugkig ind til et nært forestående projekt ved navn ’Always Never Home’. Det lander den 8. september.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. The Rhythm Method ‘Something for the Weekend’

‘Something for the weekend’-frasen har undergået talrige mutationer i det engelske sprog. Oprindeligt var det slang for kondomer, dernæst påtog både kogebøger og tv-programmer sig udtrykket, men hvis du spørger os, kan flosklen lige så vel tilegnes The Rhythm Methods single af samme navn. Den engelske duos lyd er både semi-kitschet og smittende på den der helt rigtige popmanér.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. King Krule ‘Czech One’

I kølvandet på senere tids opvarmningsmystik løftede Archy Marshall tidligere på ugen sløret for den spritnye ’Czech One’, der efter længere tids udgivelsesdvale er en tilbagevenden til aliasset King Krule. Det sublimt underspillede nummer ledsages i øvrigt af nyheden om, at den 23-årige brite spiller i Store Vega den 6. december. Showet bliver Marshalls blot anden af slagsen på dansk jord.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Jorja Smith ’On My Mind’

Lige siden vi sidste år kårede Jorja Smith som et navn værd at holde øje med, har den 20-årige soulsangerinde gang på gang bevist, at kåringen er berettiget. Hendes nyeste ’On My Mind’ er produceret af den engelske garage-veteran Preditah, der fusionerer Smiths velsmurte stemmebånd med et bagtæppe af upbeat electro-kræs.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Beck ’Dear Life’

Becks tiende opus står for døren. Albummet ved navn ’Colors’ er ude den 13. oktober, og ved siden af datoafsløringen følger singlen ’Dear Life’. Tidligere har vi fået smagsprøverne ’Wow’ og ’Up All Night’, der ligesom ’Dear Life’ indikerer et mere energisk stilskifte væk fra de akustiske og melankolske ballader, der prægede hans seneste album fra 2014, ’Morning Phase’.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Action Bronson feat. Big Body Bes ‘Tank’

»Another loser on the corner doing card tricks / I’m on the plane to Russia with a hard dick and a tank top from Target«. Som altid er det en sand fornøjelse at være i audiens hos Action Bronson, når der over svingende klaver udslynges vittige replikker en masse. Du finder ’Tank’ på Bronsolinos spritnye album ’Blue Chips 7000’.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af