Det handler om liv og død på ny single fra Lykke Lis supergruppe LIV – hør ‘Hurts to Liv’

Det handler om liv og død på ny single fra Lykke Lis supergruppe LIV – hør ‘Hurts to Liv’
Lykke Li.

Den svenske supergruppe LIV, som udsendte deres første single i efteråret 2016, er på banen igen med singlen ‘Hurts to Liv’.

Supergruppen består af af Lykke Li, producer Jeff Bhasker (som danner par med Li privat), Andrew Wyatt og Pontus Winnberg fra Miike Snow og Björn Yttling fra Peter Bjorn and John.

Tidligere har Lykke Li fortalt, at projektet er et »kærlighedsbarn af ABBA og Fleetwood Mac«, og på det nye single er det klart Fleetwood Mac-generne, der skinner klarest igennem. Samtidig har nummeret soulede undertoner i form af det forsigtige el-klaver og Li og Wyatts læskende vokalarrangementer.

I et interview med Vogue har Lykke Li fortalt, at det lidt vemodige nummer om liv og død er dedikeret til hendes mor og til Andrew Wyatts far, der begge har været ramt af sygdom: »Det har været en meget spirituel, smuk og åbenbarende cyklus. At føde en lille dreng, miste en mor – ligeså vel som Andrew mistede sin far – og at være i stand til at putte livets lidelser ind i en sang, før det egentlig skete«.

Tidligere har gruppen udgivet sangene ‘Wings Of Love‘, ‘Heaven’ og ‘Dream Awake’.

Se den abstrakte video til ‘Hurts To Liv’ herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af