MTV Unplugged: Se Bleachers få selskab af Lorde og Carly Rae Jepsen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

MTV Unplugged er tilbage, og den seneste gæst i MTV’s serie af akustiske livesessions er den amerikanske sangskriver, musiker og producer Jack Antonoff med sit band Bleachers. Han fik desuden selskab af Lorde og Carly Rae Jepsen på numrene ‘Hate That You Know Me’, ‘Don’t Take the Money’ og ‘Shadow’.

Lorde og Carly Rae Jepsen giver den som charmerende, dansende korsangere på ‘Hate That You Know Me’, og senere er de på i hver sin duet med Antonoff, hvor det særligt skinnede igennem på ‘Don’t Take the Money’, at Lorde og Jack Antonoffs musikalske kemi er noget ret særligt. De to er efterhånden blevet hinandens go-to-partners in crime, og siden Antonoff var med til at lave hele ‘Melodrama’-albummet, har man kunne se dem optræde sammen i flere sammenhænge.

Jack Antonoff en for tiden en utrolig produktiv producer og sangskriver, der udover at have samarbejdet med både Lorde og Carly Rae Jepsen har skrevet sange for blandt andet Sia, Taylor Swift, St. Vincent, og Grimes. Taylor Swift-singlen ‘Look What You Made Me Do’ var også delvist Antonoffs ‘fortjeneste’.

Tjek ‘Hate That You Know Me’ med både Lorde og Carly Rae Jepsen øverst, og de to duetter nedenfor.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af