Her er fem helt nye album, du skal høre i dag

Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne uge med blandt andet Björk, Niki Bernard og August Rosenbaum.
Her er fem helt nye album, du skal høre i dag
Niki Bernard.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Björk ‘Utopia’

Björk har beskrevet ‘Utopia’ som sit ‘Tinder-album’, hvor hun langsomt bevæger sig væk fra den dybe sorg, der var til stede på ‘Vulnicura’, til fordel for en lysere, forelsket stemning. Indtil videre har man kunne høre singlerne ‘The Gate’ og ‘Blissing Me’, og i sidstnævnte synger Björk om, at hun er blevet forelsket i en musiknørd, mens hun danser smilende rundt i musikvideoen.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. August Rosenbaum ‘Vista’

Pianist og komponist August Rosenbaum har arbejdet sammen med både Mø og Quadron, men er nu klar med et album i eget navn. Et album, han selv beskriver som ‘et soundtrack, der leder efter en film’. Robin Hannibal fra Rhye og Quadron har været med til at producere pladen.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Noel Gallagher’s High Flying Birds ‘Who Built the Moon?’

Lillebror Liam udsendte sit første soloalbum ‘As You Were’ tidligere i år, mens ‘Who Built the Moon’ bliver storebror Noels andet af slagsen med bandet Noel Gallagher’s High Flying Birds. De foreløbige tre singler har budt på en halveksperimenterende rocket lyd, og da Noel optrådte hos Jools Holland var det med en saksespiller på scenen. Om saksen har en fremtrædende rolle på albummet, må man lytte sig til.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Marwan ‘Blå’

‘Blå’ bliver Marwans andet album i år, da den aarhusianske rap-veteran tilbage i marts udsendte pladen ‘Partisaner’, hvor man blandt andet kunne finde ovenstående single. Op til ‘Blå’ har Marwan udgivet den samfundsrevsende single ‘Mentalitet’.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Niki Bernard ‘The Other One’

Niki Bernard er en af de få danske rappere, der forsøger sig med det engelske sprog, og torsdag udgav han det nye album ‘The Other One’, der er lavet sammen med producerne Dontaxaboutit og Es. Vennen Felix de Luca gæster to tracks.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af