Her er syv helt nye album, du skal høre i dag

Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne gang med bl.a. Tove Lo, Blaue Blume og Morrissey.
Her er syv helt nye album, du skal høre i dag
Tove Lo. (Foto: Mark Metcalfe/Getty Images)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Charlotte Gainsbourg ‘Rest’

‘Rest’ er Charlotte Gainbourgs første album i syv år, og for første gang nogensinde har sangerinden kastet sig ud i at skrive sine egne tekster – tjansen er tidligere blevet varetaget af blandt andre Jarvis Cocker og Beck. ‘Rest’ er et velkomment comeback, men samtidig et album, der er født ud af den sorg, der indtrådte, da Gainsbourg mistede sin søster Kate. Albummet er blandt andet lavet i samarbejde med Sebastian, Blood Orange og Daft Punks Guy-Manuel de Homem-Christo.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Morrissey ‘Low In High School’

Morrissey skaber efterhånden flere overskrifter med skøre episoder end med sin musik, men ‘Low In High School’ er alligevel den hedengangne The Smiths-frontmands 11. studiealbum. Albummet indeholder selvfølgelig singlerne ‘Spent The Day In Bed’, ‘I Wish You Lonely’ og ‘Jacky’s Only Happy When She’s Up On Stage’ og også et cover af Elvis-nummeret ‘You’ll Be Gone’.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Sia ’Everyday Is Christmas’

Julealbum er ofte ligeså smagløse som de enorme mængder pebernødder, man indtager hæmningsløst hver december, men Sia har taget udfordringen op. Singlen ‘Santa’s Coming For Us’ var egentlig en ret fin popsang, og det samme med balladen ‘Snowman’. Der gemmer sig uden tvivl nogle fine numre på ‘Everyday Is Christmas’ – hvis man altså er klar på bjælder og juleklokker.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Tove Lo ‘Blue Lips (Lady Wood Phase II)’

Efterfølgeren til ‘Lady Wood’ er klar, og på førstesinglen ‘Disco Tits’ var Tove Lo i sit allermest sveddampende, sexede hjørne. Der var både dukkesex og svedige dansescener i musikvideoen, og det er spændende, hvad der ellers venter fra den svenske sangerindes electropoppede univers. Men med titler som ‘Bitches’ og ‘Hey, You Got Drugs?’ bliver det i hvert fald ikke kedeligt.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Søren Huss.

5. Søren Huss ‘Midtlivsvisen’

Efter at have smeltet hele Danmarks hjerter i ‘Toppen af Poppen’ er Søren Huss klar med sit tredje soloalbum ‘Midtlivsvisen’. Bag ham ligger de melankolske ‘Troen og ingen’ og ‘Oppefra og ned’, men hvis man udelukkende dømmer ud fra albumcoveret, er der måske tale om en lidt mindre alvorlig Huss på ‘Midtvejsvisen’.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Blaue Blume ’Sobs’

‘Sobs’ er blevet til i en afsides villa, der engang har tilhørt en religiøs kult, og det bliver interessant at høre, hvad husets afsides og uden tvivl lidt mystiske vibrationer har gjort for Blaue Blumes nye og fire numre lange ep, der følger efter de danske artrockeres debutalbum ‘Syzygy’ fra 2015.

Læs vores anmeldelse af ep’en HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Jaden Smith ‘Syre’

Man har meget at bevise, når man som tidligere barnestjerne og søn af et celebrity-par beslutter sig for at kaste sig over en rap-karriere. Smith har længe udgivet hiphopsingler og mindre udgivelser, men ‘Syre’ er altså hans officielle debutalbum – to ting, han ikke mangler, er attitude og selvsikkerhed. Indtil videre har man hørt den aggressive ‘Watch Me’, trap-nummeret ‘Batman’ og den r’n’b-bløde ‘Fallen’.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af