Video: Håndbajerbekendelser med Nelson Can

Live-billeder af Selina med mikrofon i hånden er en on-going joke i bandet, fortæller forsangeren i vores nye afsnit af Håndbajerbekendelser, hvor hun også kommer forbi ASMR, sit resting bitch face og cykelhjelme.

Med deres ‘EP3’ åbnede Nelson Can i år op for en mere poppet og melodisk lyd og lagde – for en stund i hvert fald – den mere rockede nerve på køl. Det klædte bandet, der landede på en 18. plads på vores liste over de bedste udgivelser fra 2017 og kan opleves på Roskilde Festival næste år.

Det skulle dog handle om noget helt andet, da vi satte forsangeren Selina Gin stævne på Det Ny Scala på Nørrebro, hvor hun arbejder som bartender, når hun ikke passer studierne på Rytmisk Musikkonservatorium eller spiller med Nelson Can.

I det nye afsnit af Håndbajerbekendelser åbner hun nemlig blandt andet op omkring hendes lidt hemmelige – indtil nu – passion for ASMR.

»Jeg har ikke sagt det til så mange, fordi det er ret anti-rock’n’roll at sidde og se en, der børster en anden i håret«, siger hun og viser en af sine yndlingsvideoer, hvor en kvinde hviskende folder håndklæder.

Læs også: Nelson Can viser stor diversitet med 18 minutters imponerende fokuseret sangskrivning

Se også vores Håndbajerbekendelser med Tobias Kippenberger:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af