Her er syv helt nye album, du skal høre i dag

Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne gang med bl.a. First Aid Kit, TDE-sangeren SiR og WhoMadeWho.
Her er syv helt nye album, du skal høre i dag
SiR.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. SiR ‘November’

Pladeselskabet Top Dawg Entertainment har ikke mange kunstnere, men hvad de mangler i kvantitet, har de om noget i kvalitet. De har givet os bundsolide udgivelser fra kunstnere som Kendrick Lamar, Schoolboy Q, SZA, og nu er de også klar til at give os debutalbummet fra den alternative r’n’b-sanger SiR.

Hans smooth, jazzede lyd er skarpere end nogensinde på singlerne ‘Something Foreign’ feat. Schoolboy Q og ‘Something New’ feat. Etta Bond, så det er spændende at se, om han kan nå samme succes som resten af pladeselskabets stjerner.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. WhoMadeWho ‘Through the Walls’

WhoMadeWho har efterhånden etableret sig som et af landets bedste livebands med deres festlige blanding af popmelodier, elektronisk bund og rocket attitude, men det haltede lidt på studiefronten, da de udgav ep’en ‘Ember’ i 2016. På de første to singler fra det nye album, ‘Dynasty’ og ‘I Don’t Know’, har Tomas Høffdings falset været mere dominerende end tidligere, og ligesom på ‘Ember’ er der skruet ned for rockelementerne.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. First Aid Kit ‘Ruins’

De svenske søstre Johanna og Klara Söderberg har siden 2009 udgivet countrypop under navnet First Aid Kit. Nu udgiver den Roskilde-aktuelle duo deres fjerde album, ‘Ruins’. Mens de stilmæssigt befinder sig i nogenlunde samme leje som deres foregående album, ‘Stay Gold’ fra 2014, har de med en solid stribe singler vist, at deres sangskrivning ikke fejler noget. Især den storladne ‘Fireworks’ viser, at gruppen sagtens kan være ambitiøse, selv om de trækker på countrymusikkens rødder.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Porches ‘The House’

Aaron Maines gruppe Porches debuterede i 2013 med en skramlet omgang synthesizerrock på ‘Slow Dance in the Cosmos’. Han fik dog først for alvor succes, da synthesizerne fik lov til at overtage på efterfølgeren ‘Pool’ fra 2016. Produktionen var renere, lyden var futuristisk, og sangskrivningen var lige så inderlig og kreativ som før. Det lader til, at Maine går meget i samme retning med det tredje Porches-album, der med singlerne ‘Country’ og ‘Find Me’ har vist, at Maine mestrer at få svævende og hårdtslående lydbilleder til at understøtte hans distancerede stemninger.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Soho Rezanejad ‘Six Archetypes’

Hun sagde oprindeligt, at debutalbummet ville udkomme i 2017, men vi har måtte vente lidt på at få noget mere fra Soho Rezanejad, som i 2015 henrykkede med debut-ep’en ‘Idolatry’. På singlerne har vi set hende bevæge sig væk fra den højenergiske electropop, hun præsenterede på debuten, til fordel for at vise en langsommere, mere dyster side af sit univers.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Oktober ‘Nordic Noir’

Den danske r’n’b-sanger Oktober var med i sidste års udgave af Karrierekanonen, og selv om han ikke endte som en af vinderne, betyder det ikke, at han ikke har talent. Oktober nævner selv Ukendt Kunstner og The Weeknd som inspirationskilder, men man kan også mærke elementer fra Miguel og Bryson Tiller i både hans lydunivers og hans image, når han indsætter en international r’n’b-lyd i det københavnske natteliv. ‘Nordic Noir’ er hans debut-ep.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. tUnE-yArDs ‘I Can Feel You Creep Into My Private Life’

Den amerikanske multiinstrumentalist tUnE-yArDs, der til daglig går under det borgerlige navn Merrill Garbus, har tidligere imponeret os med sin legesyge afrobeat-inspirerede artpop på udgivelserne ‘W H O K I L L’ fra 2011 og ‘Nikki Nack’ fra 2014. Med singlerne til ‘I Can Feel You Creep Into My Private Life’ har hun ladet den afrikanske indflydelse gå i spænd med en mere poleret poplyd med flere elektroniske elementer end før.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af