The Minds of 99 spiller på Orange – og andre ting, man lærer af at snuse rundt på Roskilde Festivals website

The Minds of 99 spiller på Orange – og andre ting, man lærer af at snuse rundt på Roskilde Festivals website
The Minds of 99's Niels Brandt på Orange Scene i 2015. (Foto: Peter Witt/Soundvenue)

I dag annoncerede Roskilde Festival 17 nye navne, heriblandt Cardi B, Khalid og St. Vincent, men der er meget mere, der er blevet offentliggjort, hvis man snuser rundt på festivalens website.

Klikker man på bandsiden for The Minds of 99, kan man for eksempel læse, at de skal spille på Orange Scene endnu en gang – sidst, de gjorde det, var i 2015. En anden scenenyhed findes på Odeszas side, hvor man kan læse, at den elektroniske duo får lov til at indtage Arena i ‘bedste spilletid’ – og så med et 11 mand stort ensemble, der har en fuld blæsersektion. Det er sandsynligvis de samme som i denne video.

Hvis man kigger på listen over alle kunstnere, falder man også over to kunstnere, der har været annonceret i noget tid, men som ikke havde en spilledag, da vi i går kunne meddele, at der var spilledage klar til de fleste annoncerede kunstnere. Det drejer sig om C.V. Jørgensen, der skal spille lørdag den 7. juli, og Watain, der skal spille fredag den 6. juli.

Der er også nogle lidt saftige detaljer om, hvad man kan forvente til selve koncerterne. Snuser man sig ind på Nathan Fakes Roskilde-profil, kan man læse sig frem til, at han medbringer et nyt audiovisuelt show. Det mest mærkelige finder man dog hos japanske Boris & Merzbow. De skal opføre deres fælles dobbeltalbum ‘Gensho’, hvor Boris stod for første skive, og Merzbow stod for den anden. Twistet er, at de to grupper til koncerten skal spille hver sin halvdel af albummet – samtidig.

Læs også: Roskilde Festival: Her er de syv største scoops i dagens annonceringer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af