Anderson .Paak har to album på vej i år – med bidrag fra bl.a. Dr. Dre og Mac Miller

Anderson .Paak har to album på vej i år – med bidrag fra bl.a. Dr. Dre og Mac Miller
Anderson .Paak på Roskilde Festival. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue.)

I et interview med radiostationen Triple J har den soulede rapkomet Anderson .Paak annonceret, at vi kan forvente to album fra ham i løbet af 2018.

Det første album bliver indspillet i samarbejde med .Paaks faste liveband, The Free Nationals. Med dem har han givet fænomenale koncerter, blandt andet i Pumpehuset og på Roskilde Festival.

Anderson .Paak siger til Triple J, at albummet formentlig er ude en gang »i løbet af de næste par måneder… før juni/juli. Vi lægger sidste hånd på albummet for tiden«.

I interviewet løftes også sløret for nogle af gæsterne på det kommende album: Mac Miller, Kali Uchis, Daniel Caesar, og muligvis også T.I. og Unknown Mortal Orchestra. Den gæsteliste viser som forventeligt fra .Paak en verden, hvor grænserne mellem r’n’b, hiphop, pop og rock udviskes.

Endvidere er Anderson .Paak også på vej med et soloalbum, hvor Dr. Dre i følge .Paak har spillet en stor rolle. Dette album kalder .Paak for »også næsten færdigt. Vi er i mixing-fasen for tiden«. Anderson .Paak vil ikke heller her sige nogen bestemt dato, men han forsikrer os, at vi »kan forvente den på et tidspunkt dette år«.

Læs anmeldelse: Anderson .Paak ‘Malibu’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af