Kendrick Lamar opfordrer fans til at smide smartphonen – afviser al fotografering

Kendrick Lamar opfordrer fans til at smide smartphonen – afviser al fotografering
Kendrick Lamar til CFP National Championship halvegsshow. (Foto: Paras Griffin/Getty Images)

Skal du til Kendrick Lamar-koncert i Royal Arena den 1. marts? Så kan du godt forberede dig på at lægge telefonen langt væk, hvis du gerne vil være i kridthuset hos Kendrick.

Kendrick Lamar, der i sidste uge søsatte sin ‘The Damn Tour’, har opfordret sit publikum til at lade være med at tage billeder under koncerten. Han har efter sigende endda også nægtet professionelle fotografer adgang til showet i en stræben efter at beskytte sit brand og sikre sig, at folk fortsat køber billetter til koncerterne, lyder det fra The Guardian.

Der er dog endnu ingen officielle udmeldinger om, hvordan dette – som opfordring eller forbud – vil blive håndhævet ved koncerten i Royal Arena.

Kendrick slutter sig med opfordringen til en længere række kunstnere, heriblandt Guns N’ Roses, Jarvis Cocker, Alicia Keys og Jack White, der har modsat sig publikums ivrige telefon-skyderi, som ødelægger stemningen og nærværet, koncerterne fortjener.

Kendrick Lamar spiller også på dette års Smukfest, og er desuden aktuel med ‘Black Panther’-soundtracket, der udkom i fredags.

Læs også: Kendrick Lamar anklages for at plagiere britisk-liberisk billedkunstner i videoen til ‘All the Stars’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af