Rae Sremmurd varmer op til tredobbelt album med den Metro Boomin-producerede ‘T’d Up’

Rae Sremmurd varmer op til tredobbelt album med den Metro Boomin-producerede ‘T’d Up’
Rae Sremmurd. (Foto: Monica Schipper/Getty Images)

Rae Sremmurd har lige udgivet sangen ‘T’d Up’, der er produceret af stjerneproduceren Metro Boomin, beatmageren bag hits som ‘Mask Off’ af Future, ‘Bank Account’ af 21 Savage og ‘Bad and Boujee’ af Migos feat. Lil Uzi Vert.

Beatet bevæger sig over de kolde, simple teksturer, man kender fra Metro Boomins typiske beats, dog med en lidt grovere bas end sædvanligt, og dermed kommer de to rapperes levering i fokus. Sangen handler om at være skæv og fuld, mens man kører bil – enten det, eller også kredser sangen sig om sammenligninger mellem de to ting, for det er lidt uklart.

I følge Complex er sangen førstesingle for gruppens kommende album, ‘Sremmlife 3’, der bliver et tredobbelt album. Med både denne og ‘Culture II’ i mente kan det være, at vi går en tid i møde, hvor mange store hiphopudgivelser er usandsynligt lange. Om det er fordi kunstnerne har meget at sige, eller om det bare er en måde at få så mange streams som muligt, er svært at sige. Nok mest sidstnævnte.

Læs anmeldelse: Rae Sremmurd ‘SremmLife’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af