Forpremiere: Hør Waldo & Marshas nye ep ‘Villa’

Forpremiere: Hør Waldo & Marshas nye ep ‘Villa’
Waldo & Marsha. (Foto: Dennis Morton)

Tre år er gået, siden vi med ep’en ‘In It to Win It’ sidst kunne sætte nyt fra Waldo & Marsha i rotationer. Tre år, der for den danske sekstet har budt på en masse sideprojekter og studier, som fik Waldo-projektet til at stå i stampe – lige indtil i dag, hvor vi kan løfte sløret for bandets nye ep ‘Villa’, som officielt er ude i morgen.

»Vi brugte et halvt år på at sidde i små grupper omkring en computer og kigge på lydbølger. Det føltes ikke som Waldo. Der var ikke noget af det, der blev færdigt«, fortæller bandet.

Endelig måtte de seks medlemmer skulle beslutte sig for, om de skulle fortsætte som band eller kvitte hele projektet. Med en sommerhustur (eller rettere: godstur), masser af hygge og mere motivation i rygsækken genfandt Waldo gejsten, og lydbølgerne manifesterede sig på ‘Villa’.

»På godset gik det op for os, hvad kernen i Waldo er. Hvorfor det er, at vi spiller musik sammen. Den energi, vi har sammen gør, at det altid føles trygt for os at spille sammen, selvom vi kaster os ud i eksperimenter og leger med musikken«, fortæller forsanger Victor Groth.

Hør ep’en med de fem nye numre herunder.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af