Her er syv helt nye album, du skal høre i dag

Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne gang med bl.a. Jack White, Jenny Wilson og de Beyoncé-godkendte søstre Chloe x Halle.
Her er syv helt nye album, du skal høre i dag
Chloe x Halle.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Jack White ‘Boarding House Reach’

Du kender sikkert Jack White for hans velkendte garagerock med The White Stripes, The Dead Weather og The Raconteurs, og det har da også været den stil, der har påvirket hans to første soloalbum. Lige fra de to første numre, ‘Connected By Love’ og ‘Respect Commander’ har det dog stået klart, at White ikke længere planlægger at hænge fast i fortiden på ‘Boarding House Reach’. De nye numre har generelt været aparte, uortodokse genrefusioner, der har resulteret i meget delte meninger fra musikskribenter såvel som fans. Han har da også hele tiden kaldt albummet for »en bizar en«.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Jenny Wilson ‘Exorcism’

Da Jenny Wilson annoncerede ‘Exorcism’, kaldte hun det for »det sværeste, jeg har gjort. På mange niveauer«. Albummet skriver sig ind i #MeToo-bølgen ved at handle om seksuelt overgreb, og med singlerne ‘Rapin*’ og ‘Lo’ Hi” har hun lagt op til en barsk, brutalt ærlig udgivelse, hvor man finder hendes mest konfronterende musik hidtil.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Marie Key ‘Giganter’

Jack White er ikke den eneste, der træder i en ny retning – Marie Key prøver også at forny sin lyd. Mens hendes tekstdrevne sangskrivning stadig ligner sig selv, har hun op til udgivelsen af sit fjerde album delt singler med elementer fra både hiphop og tropical house – mest markant på sangen ‘Korn’, der byder på en autotunet gæsteoptræden fra Jay fra Nik & Jay. Hendes univers lader samtidig til at være blevet mørkere og mere vemodigt.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Chloe x Halle ‘The Kids Are Alright’

Søsterduoen Chloe x Halle har lavet film og tv sammen siden de var børn, men de seneste fem år har de valgt at fokusere på musikken. Det har fået dem i stald hos Beyoncés Parkwood Entertainment, hvor de i 2016 udgav ep’en ‘Sugar Symphony’. Nu er de klar til at udfolde deres poppede r’n’b ud i fuldt format med debutalbummet ‘The Kids Are Alright’.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Diplo ‘California’

NorthSide-aktuelle Diplo har en noget spektakulær gæsteliste på sin nye ep. Hvis vi lige ser bort fra Mø og Santigold er alle gæsterne rappere, og især Soundcloud-rap omfavner han med optrædener fra Lil Yachty, Trippie Redd og Lil Xan. Hvis man skulle være bekymret for, at han kom til at drukne rapperne i EDM-drops, er der dog intet at frygte – singlerne har vist, at Diplo er mere orienteret efter at understøtte rappernes flows med sine egne elektroniske teksturer.

Læs vores anmeldelse af ep’en HER.

Hør ep’en via Spotify HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Preoccupations ‘New Material’

De Roskilde-aktuelle postpunkere i Preoccupations imponerede tilbage i 2015 med deres selvbetitlede debutalbum, dengang under navnet Viet Cong. Deres musik har været indbegrebet af mørke og kulde, og med sangtitler som ‘Decompose’, ‘Manipulation’ og ‘Doubt’ tydeliggør de, at ‘New Material’ er et album, der svælger i død, selvhad og angst.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Jacob Bellens ‘Trail of Intuition’

Efter tre solide soloalbum har Jacob Bellens for længst bevist, at han er mere og andet end vokalisten fra I Got You On Tape og Murder. De to indledende singler fra ‘Trail of Intuition’ har budt på hver sin side af Bellens. ‘Renegade’ er en festlig omgang dansevenlig popmusik, mens ‘One of a Kind’ er en underspillet, vemodig, næsten r’n’b-orienteret ballade.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af