Her er ugens syv fedeste fester – Drake-hyldest og The xx i Kødbyen

Vi guider som altid til de bedste festtilbud i nattelivet.
Her er ugens syv fedeste fester – Drake-hyldest og The xx i Kødbyen
Foto: Victor Jones/Soundvenue

CHP:DOX checker ind på Chateu Motel
Dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX er over os med arrangementer og koncerter de næste uger. Fredag aften checker de ind på Chateau Motel, hvor der er screening af filmen ’Studio 54’ om den legendariske newyorkerklub af samme navn. Herefter står franske Aurele, Simon Serbern, Ludvig Poll og David Havstein for underholdningen.

CPH:DOX at Chateau Motel – Studio 54 Screening & Afterparty
Fredag den 16. marts
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Releaseparty på Natbar
Fredag aften fejrer den danske Sherpa deres nye ep, ’Heartless’, på Bremen Teater, hvor de holder releasefest som en del af aftenens Natbar, hvor deres dunkle synthpop selvfølgelig også kan opleves live. Når de er hoppet af scenen, sørger Ladybox og P3-vært Pelle Peter for, at pulsen bliver holdt oppe til lukketid.

Sherpa / Natbar
Fredag den 16. marts
Natbar
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rust hylder Drake natten lang
Rust kører ufortrødent videre med deres hyldestfester, og denne weekend får Drake endnu en gang cadeauen af at være aftenens (godt nok fraværende) æresgæst. Der var Drake-tribute tilbage i maj, men alle fans af den canadiske superstjerne ved, at der er rigeligt med hits i rygsækken, som for nyligt også er blevet dét tungere med ’God’s Plan’, der stadig går sin sejrsgang.

Cecil Kamah, Naima og Elias Boudoudou serverer nonstop-Drake i overetagen, mens Dunza, Highgraid og DJ Out of Order står for Fine Wine i Rusts Bassment.

Drake Tribute Bash † God’s Plan
Lørdag den 17. marts
Rust
Læs mere om festen på Facebook


Soulfyldt aften i Absalon
Den nedlagte kirke Absalon på Vesterbro har efterhånden opbygget et solidt ry for at huse en række fantasifyldte festkoncepter. Et af dem er ’Absalon Got Soul’, hvor menuen – rigtigt gættet! – står på vintage-soul. Lørdag blænder de op for endnu en dansefest, hvor DJ Ash og John medbringer deres sprødeste vinyler.

Absalon Got Soul
Lørdag den 17. marts
Absalon
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tilbage til 90’erne
Et af Københavns bedste tilflugtssteder for tiden, hvis man er vild med hiphop og r’n’b fra de gyldne 90’ere, er ’Born Into the 90’s’-festerne, der har fast base i Vega.

Bag konceptet står den gennemrutinerede pladevender Typhoon, der har huseret i hovedstadens hiphop- og natteliv i flere årtier, og i denne omgang lufter han sine favorit-tracks fra årtiet sammen med svenske Adam Baptiste aka ADL, DJ Phase 5 og DJ Power. Så forvent rigelige mængder Missy Elliott, Timbaland, Janet Jackson, Mariah Carey, TLC og Puff Daddy.

Born into the 90’s
Lørdag den 17. marts
Lille Vega
Læs mere om festen på Facebook


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Travl aften på Bakken
Et af weekendens mest afvekslende tilbud kommer fra Bakken på lørdag. Aftenen starter med to koncerter med de nye grupper Love/Peace og Queen Jane, inden festen kommer et gear eller to op, når party-crewet Harrison’s Discoteque tager over, ifølge dem selv med disco-boogie-house-afro-bangers.

Harrison’s Discotheque
Lørdag den 17. marts
Bakken
Læs mere om koncerterne HER og festen HER


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The xx er i byen
The xx har kurateret en del af årets CPH:DOX-program, og det fejrer de med en officiel DOX-fest på Kunsthal Charlottenborg lørdag aften. Den fest er udsolgt for længst, men Jolene har fået fingrene i den britiske trios Romy Madley-Croft, som søndag kigger forbi Kødbyen med et dj-set.

Jolene presents: Romy from The xx
Søndag den 18. marts
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af