Hør Jack White rappe på den fuldkommen forfærdelige ‘Ice Zebra Station’

Hør Jack White rappe på den fuldkommen forfærdelige ‘Ice Zebra Station’
Jack White.

I morgen udgiver Jack White sit tredje soloalbum, og han har nu delt den femte sang fra albummet. Alle fire hidtidige sange har i høj grad været præget af, at White vil væk fra den bluesede garagerock, der har kendetegnet hans karriere i de seneste snart 20 år – selv den lidt mere typiske ‘Over and Over and Over’ rystede ved den vante Jack White-formel.

De har også resulteret i meget delte meninger fra musikskribenter såvel som lyttere, men tag det fra en, der godt kunne lide samtlige tidligere numre, så aparte som de nu engang var: Det nye nummer, ‘Ice Station Zebra’, er en katastrofe.

Nummeret starter med en sær symfonisk jazzkakafoni af klaver, bas, strygere, trommer, guitar og synthesizers. Det er ret meget på én gang, men det lyder ikke bombastisk nær så meget som det blot lyder disorienterende. Derefter begynder Jack White at rappe. I følge Consequence of Sound skulle nummeret ligesom den foregående ‘Over and Over and Over’ tidligere have haft Jay-Z på vokal.

Man kan kun forestille sig, at flowet var mere levende dengang, for Jack Whites rapflow befinder sig langt tættere på børnerim, end det befinder sig på ‘4:44’. Ligesom de to tidligere numre ‘Respect Commander’ og ‘Corporation’ skifter nummeret fuldkommen stil halvvejs igennem. Pludselig bliver det et tilbagelænet funkjam, som White hviske-rapper henover. Hvis teksten handler om noget, er det ikke rigtig til at hitte ud af. Det skulle sandsynligvis bare rime, og det var det.

Læs også: Jack White snakker om Beyoncé, Jay-Z, Chris Rock, DJ Khaled og meget mere

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af