Haven fuldender årets program med Nils Frahm og Jenny Lewis

Haven fuldender årets program med Nils Frahm og Jenny Lewis
Nils Frahm i Vega. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Haven har længe været tæt på at have en færdig plakat for i år, og i dag har den københavnske festival tilføjet de to sidste navne. Det drejer sig om Nils Frahm og Jenny Lewis.

Tyske Nils Frahm har i mange år imponeret med sin melankolske blanding af klassisk klaverspil og elektronisk musik. I år har han især ramt en kunstnerisk guldmine med det mesterlige album ‘All Melody’ og en overrumplende koncert i Store Vega.

Med amerikanske Jenny Lewis er det lidt længere tid siden, vi har hørt fra hende. Først kendte vi hende for sin sentimentale poprock som fosanger i gruppen Rilo Kiley i 00’erne, og ved årtiskiftet gik hun solo for at give os en lidt mere countrypræget lyd. Senest gav hun os det solide album ‘The Voyager’ i 2014, og for tiden er hun i studiet for at indspille ny musik, hvilket betyder, at hun medbringer spritnye sange, når hun gæster Refshaleøen til august.

Det er dog ikke kun musikprogrammet, der har fået nye tilføjelser. Også hvad angår øl og mad er der nyt på programmet, og Haven inviterer den 21. april på picnic med premiere på både en ny øl og en ny pølse. Dette foregår hele dagen på Baghaven, og efter man har fået mulighed for nye smagsoplevelser, vil arrangementet slutte af med et dj-sæt fra Den Sorte Skole.

De nye navne slutter sig til et program, der i forvejen tæller blandt andre Arcade Fire, Kraftwerk, Brockhampton, Einstürzende Neubauten, Den Sorte Skole og Kamasi Washington.

Se årets fulde program på Havens website HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af