Noah Carter slipper nyt album: ‘2nd Demo’

Noah Carter slipper nyt album: ‘2nd Demo’
Noah Carter. (Foto: Levi's Made & Crafted)

I sidste uge delte Noah Carter først en videoteaser, så den Jens Ole McCoy-producerede single ‘Search’. I dag bliver hele molevitten toppet af 13 nye numre i form af den nye udgivelse ‘2nd Demo’.

Albummet har – ligesom ‘Search’ – den tidligere Ukendt Kunstner-producer på produktionssiden på samtlige numre. Et samarbejde, der ligeledes viste sig særdeles frugtbart på Carters debut ‘Couch Dreams’ fra sidste år.

Hvad vi skal lægge i, at Carter selv promoverer udgivelsen en ‘demo’, er der ikke et oplagt svar på ved første lytning – numrene lyder i hvert fald ikke umiddelbart ufærdige på nogen måde. Men det kan jo lige så vel være et udtryk for, at det er Carters anden demonstration; hans anden udgivelse og demonstration af, hvad han er kommet for at gøre.

Albummet er ude lige i tide til Noah Carters kommende koncerter på Store Vega den 26. april og Train den 28. april. Carter er også på plakaten til Københavns nye urbanfestival, Hafnia Zoo.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af