Childish Gambino leverer vilde versioner af ‘This Is America’ og nyt nummer i ‘SNL’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Childish Gambino er løbet med en stor portion opmærksomhed her i weekenden. Først og fremmest slap han det nye, stærke nummer ‘This Is America’ med en tilhørende endnu mere stærk video, hvor han både spidder USA’s foruroligende våbenkultur og lemfældige omgang med menneskeliv, mens han danser omkring og henretter et gospelkor.

I lørdags tog Childish Gambino aka. Donald Glover den nye single med sig, da han optrådte i ‘Saturday Night Live’. Her synger han – først som forstenet, dernæst som halvbesat af rytmerne – med alvorlig mine over det både tunge beat og lystige soulkor, mens et par skoleelver med brede smil danser rundt og smider om sig med penge. Har man set videoen, kan man ikke undgå at holde vejret og inderligt håbe, Glover ikke også hiver en et automatvåben frem imod dem.

Foruden ‘This Is America’ havde Glover også et helt nyt nummer i ærmet i aftenens anledning. Denne gang er der en langt mere ubekymret fest på menuen med titlen ‘Saturday’, der handler om at give sig hen til musikken, festen og dansegulvet. Her blev han på scenen flankeret af en række festglade typer med røde krus i hænderne, så det mest af alt lignede en college-strandfest, der var skyllet ind over ‘SNL’-studiet.

Som det sig hør og bør, når man besøger ‘Saturday Night Live’, og særligt når man nu engang både er sanger og anerkendt skuespiller, deltog Glover naturligvis også i en række sketches. Her fik blandt andre Kanye West og Migos et par humoristiske hug.

Læs også: Kanye West og Migos blev hængt til tørre i to skarpe ‘SNL’-sketches

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af