Hør danske Ea Kayas nye catchy popsmasker ‘Tied Up’

Hør danske Ea Kayas nye catchy popsmasker ‘Tied Up’
Ea Kaya. (Foto: Petra Kleis.)

I dag er der kommet ny single fra en af årets mest lovende nye kunstnere, den danske popsanger Ea Kaya.

Ea Kaya har imponeret os lige siden debutsinglen – hun var fremragende på Spot Festival 2017, og hun holdt det høje niveau, da hun vendte tilbage til festivalen i år. Men indtil nu har vi netop kun haft én officiel single fra det dygtige pophåb.

‘Tied Up’ er endnu en inficerende electropop-banger, som man ikke kan få ud af hovedet, og atter en gang er vokalen både imponerende og fuld af karakter. Hun kommer vidt omkring, og hun rammer de helt høje toner i omkvædet, uden at det føles spor forceret.

Det kan have noget at gøre med, at Ea Kaya altid trækker på personlige følelser, når hun skriver sange. »Grunden til, at jeg laver musik, er, at jeg tit er frustreret over nogle ting i livet – og så kan jeg få lov til at råbe det ind i mikrofonen«, siger hun i en pressemeddelelse.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af