Jay Rock annoncerer nyt album – som om juni ikke var vild nok i forvejen

Jay Rock annoncerer nyt album – som om juni ikke var vild nok i forvejen
Jay Rock.

Den næste måneds tid kommer der masser af gigantiske hiphopalbum, og der er netop blevet annonceret yderligere to. Tidligere i dag meddelte vi, at ASAP Rockys ‘Testing’ var lige om hjørnet, og nu følger Jay Rock trop. TDE-rapperen udgiver albummet ‘Redemption’ den 15. juni.

Fra albummet har vi allerede fået den euforiske ‘Win’ og den rebelske ‘King’s Dead’, begge lavet i samarbejde med Kendrick Lamar. Hverken Jay Rock eller Top Dawg Entertainment har sagt yderligere om albummet, der bliver vestkystrapperens tredje af slagsen.

Læs også: Rangering: Så meget glæder vi os til juni måneds syv gigantiske hiphopalbum

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af