Mark Ronson og Diplo deler første track som Silk City – hør ‘Only Can Get Better’

Mark Ronson og Diplo deler første track som Silk City – hør ‘Only Can Get Better’
Silk City.

I starten af året blev en ny superduo annonceret i form af Silk City bestående af Mark Ronson og Diplo. De er allerede sat til at skulle give et par koncerter rundt omkring i verden, men først nu har vi fået et track fra duoen i form af ‘Only Can Get Better’ feat. Daniel Merriweather.

Daniel Merriweather er en gammel kending i Mark Ronson-regi, idet han optræder på Ronsons populære cover af The Smiths-sangen ‘Stop Me’. Men på overfladen lyder sangen mest af Diplo. Det er et festligt, sommerligt house-jam i helt klassisk stil.

Mark Ronsons stil kommer nok især frem i, hvor gennemført sangens retro-lyd er. Ronson er jo kendt for sine 70’er- og 80’er-hyldester med blandt andre Bruno Mars og Amy Winehouse, og nu har han blot fundet inspiration i endnu en vintage-stilart: Start-90’ernes Chicago-house. Og i dette projekt er Diplo naturligvis den ideelle samarbejdspartner.

Det er en ny stil for begge kunstnere, der har fundet et oplagt mødested mellem deres på overfladen forskellige stilarter.

Læs også: Hør to nye sange fra Diplo – én med Mø, og én med Sia og Labrinth

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af