Mark Ronson og Diplo deler første track som Silk City – hør ‘Only Can Get Better’

Mark Ronson og Diplo deler første track som Silk City – hør ‘Only Can Get Better’
Silk City.

I starten af året blev en ny superduo annonceret i form af Silk City bestående af Mark Ronson og Diplo. De er allerede sat til at skulle give et par koncerter rundt omkring i verden, men først nu har vi fået et track fra duoen i form af ‘Only Can Get Better’ feat. Daniel Merriweather.

Daniel Merriweather er en gammel kending i Mark Ronson-regi, idet han optræder på Ronsons populære cover af The Smiths-sangen ‘Stop Me’. Men på overfladen lyder sangen mest af Diplo. Det er et festligt, sommerligt house-jam i helt klassisk stil.

Mark Ronsons stil kommer nok især frem i, hvor gennemført sangens retro-lyd er. Ronson er jo kendt for sine 70’er- og 80’er-hyldester med blandt andre Bruno Mars og Amy Winehouse, og nu har han blot fundet inspiration i endnu en vintage-stilart: Start-90’ernes Chicago-house. Og i dette projekt er Diplo naturligvis den ideelle samarbejdspartner.

Det er en ny stil for begge kunstnere, der har fundet et oplagt mødested mellem deres på overfladen forskellige stilarter.

Læs også: Hør to nye sange fra Diplo – én med Mø, og én med Sia og Labrinth

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af