Red Bull Music afslører lineup til Distortion-gadefest på Vesterbro – bl.a. Novelist og Lunice

Red Bull Music afslører lineup til Distortion-gadefest på Vesterbro – bl.a. Novelist og Lunice
Under Red Bulls gadefest i 2017. (Foto: Samy Khabthani/Red Bull Content Pool)

I år har Distortion lanceret det nye koncept Main Street Parties, hvor det kræver enten et gadearmbånd eller et Distortion-armbånd at komme ind til de i alt fem udvalgte fester onsdag og torsdag i festivalugen. En af disse er Red Bull Music Street Stage på Vesterbro torsdag, som nu har afsløret årets lineup – og det er et ret vildt et af slagsen.

Festen finder sted på Liva Weels Plads kl. 16.00-22.00, og i toppen af plakaten finder vi Montreal-produceren Lunice, der med inspiration fra hiphoppens verden laver enorme bass-drops over enorme elektroniske beats – noget han blandt andet har gjort overbevisende som en del af duoen TNGHT.

Et andet navn fra det store udland er den britiske grime-rapper Novelist, der for nylig udgav det flotte debutalbum ‘Novelist Guy’ og spillede til Soundvenue og Red Bull Musics UK-aften i Pumpehuset. Her var den lovende dansk/britiske r’n’b-duo Rosegold også med, og de vender minsandten tilbage til endnu en Red Bull-fest.

Derudover byder festen blandt andet på poprap fra Emil Kruse, Atlanta-klingende trap fra Don x Lee x Barber, klassisk boombap fra Monti og frodige elektroniske toner fra Eloq.

Red Bull Music Street Stage den 31. maj
Lunice (CA)
Novelist (UK)
Eloq
Emil Kruse
Icekiid
Rosegold (UK/DK)
Don x Lee x Barber
Monti
King

Læs mere om festen på Facebook HER.

Læs også: Distortion inviterer til AntiDistortion for alle dem, der ikke har lyst til højlydte fester

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af