Roskilde Festival afslører årets spilleplan

Roskilde Festival afslører årets spilleplan
Foto: Cecilie Schmidt Jegsen/Soundvenue

Roskilde Festival har netop annonceret de sidste 13 navne til årets program – blandt andre PartyNextDoor som erstatning til Cardi B. I samme stund har vi fået årets spilleplan.

Det vil sige, at der nu er scener og spilletider på de i alt 186 musiknavne på programmet. Så der skal planlægges – i stor stil. Selv om det kan være svært, da overlap i planen som altid er uundgåelige.

Årets to første koncerter er fra metalgruppen Dirt Forge og den fremstormende popsanger Jada, der skal spille på henholdsvis Rising og Countdown kl. 14.00 søndag den 1. juli.

Den 4. juli åbner det store koncertområde, hvor den første koncert bliver leveret af afrofuturisterne i Nihiloxica kl. 17.15 på Apollo. Denne dag går Eminem på kl. 22.30.

Af andre store navne kan man fremhæve Bruno Mars på Orange torsdag kl. 22.00, Nick Cave på Orange fredag kl. 22.00, David Byrne på Arena fredag kl. 0.00, og Gorillaz på Orange lørdag kl. 23.00.

Hertil har Roskilde Festival sammensat en ret perfekt afslutning lørdag nat, hvor blandt andet Anderson .Paak & the Free Nationals på Arena 01.30 og Mike Skinner og Murkages Tonga-koncept på Apollo kl. 02.00 står klar til at sige tak for i år.

Spilleplanen giver som altid anledning til masser af tanker, og vi har samlet de største overraskelser HER, mens vi kigger på de værste overlap HER.

Se hele spilleplanen på Roskilde Festivals website HER.

Læs også: Roskilde Festival har endelig løst gåden om den perfekte lørdagsfest

Læs også: Roskilde Festival: Vores fem favoritter i årets sidste bandpakke

Læs også: Roskilde-planen: Her er de 10 værste overlap

Læs også: Roskilde Festival: Her er de største overraskelser i spilleplanen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af