‘This Is America’ går direkte ind som nummer et i USA – første gang Childish Gambino overhovedet er i top-10

‘This Is America’ går direkte ind som nummer et i USA – første gang Childish Gambino overhovedet er i top-10

Childish Gambinos megasuccesfulde single ‘This Is America’ har netop debuteret på toppen af den amerikanske single-hitliste, der medregner både salg, radioafspilning og streaming – herunder naturligvis videostreaming.

Gambino har dermed overtaget Billboard-tronen fra Drakes ‘Nice for What’, og på vejen har han desuden overhalet både Drakes ‘God’s Plan’ og Post Malones ‘Psycho’. På ganske kort tid har ‘This Is America’ endda overhalet det totale antal Youtube-visniger for ‘Nice For What’, og der går nok ikke længe, før ‘Psycho’ også bliver overhalet.

Childish Gambinos bedste placering på hitlisten inden ‘This Is America’ var for hans fængende soulsingle ‘Redbone’, men end ikke alskens memes fik den højere op end 11.-pladsen, mens toppen af hitlisten på det tidspunkt blev besat af ‘Despacito’. Sangen formåede ikke engang at komme forbi ‘Believer’ af Imagine Dragons eller ‘Body Like A Back Road’ af Sam Hunt, hvilket er noget nær uretfærdigt.

Tillykke til Donald Glover for endelig at opnå førstepladsen. Så bliver det spændende at se, om han kan holde den de kommende måneder, når der nok skal ske store ting i Drake- og Kanye-land. Især nu, hvor Billboard har meddelt, at streaming-tal vil blive optalt anderledes i fremtiden.

Læs også: Er Childish Gambino den anti-Kanye, verden har brug for lige nu?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af