Wiz Khalifa viser sit overdådige hjem frem i ny video – rygerbar, legerum og masser af billeder af ham selv

Hvor kan du rulle 100 joints på én gang, lege fuldkommen amok blandt tyggegummimaskiner og LEGO-klodser eller bare chillaxe i en opvarmet pool med en »nice-ass view« over L.A.? Det kan du naturligvis hos Wiz Khalifa.

Wiz Khalifa inviterer os indenfor i en ny episode af Architectural Digests ’Open Door’-show. Pittsburgh-rapperen residerer nu i et mindre palæ i L.A., og som man ganske givet kunne have forventet, lugter det kolossale crib langt væk af luksus, weed og vilde biler – både i voksen- og børnestørrelse. Sidstnævnte størrelse er tilegnet Wiz’ femårige søn, der ligeledes har et legerum, der ville kunne gøre sådan cirka alle børnehavebørn grønne af misundelse.

Luksushyblen kostede Wiz hele 4,6 millioner dollars – og så er den naturligvis dekoreret med masser af billeder af rapperen selv. Hvorfor? »’Cause I love myself«, forklarer han ganske logisk.

Wiz Khalifa udgav i fredags sit sjette studiealbum ’Rolling Papers 2’.

Læs anmeldelse: Wiz Khalifa ‘Rolling Papers 2’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af