Wiz Khalifa viser sit overdådige hjem frem i ny video – rygerbar, legerum og masser af billeder af ham selv

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvor kan du rulle 100 joints på én gang, lege fuldkommen amok blandt tyggegummimaskiner og LEGO-klodser eller bare chillaxe i en opvarmet pool med en »nice-ass view« over L.A.? Det kan du naturligvis hos Wiz Khalifa.

Wiz Khalifa inviterer os indenfor i en ny episode af Architectural Digests ’Open Door’-show. Pittsburgh-rapperen residerer nu i et mindre palæ i L.A., og som man ganske givet kunne have forventet, lugter det kolossale crib langt væk af luksus, weed og vilde biler – både i voksen- og børnestørrelse. Sidstnævnte størrelse er tilegnet Wiz’ femårige søn, der ligeledes har et legerum, der ville kunne gøre sådan cirka alle børnehavebørn grønne af misundelse.

Luksushyblen kostede Wiz hele 4,6 millioner dollars – og så er den naturligvis dekoreret med masser af billeder af rapperen selv. Hvorfor? »’Cause I love myself«, forklarer han ganske logisk.

Wiz Khalifa udgav i fredags sit sjette studiealbum ’Rolling Papers 2’.

Læs anmeldelse: Wiz Khalifa ‘Rolling Papers 2’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af