Eminem og Joyner Lucas forfølges af rødøjede efterabere i musikvideo til ‘Lucky You’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eminem-toget ruller stadig på fuld damp, og turen er nu kommet til ‘Kamikaze’-albummets anden musikvideo. Det er ‘Lucky You’, som har fået æren af en videofortælling, og det er intet mindre end en halvkomisk én af slagsen.

I videoen følger man først Joyner Lucas rappe rundt – senere tager Eminem over. Indtil det går op for ham, at menneskemængden i sorte hættetrøjer og med laserrøde øjne, der står omkring dem, efterligner enhver bevægelse, ham og Joyner Lucas foretager sig. Og så går der ellers lidt Eminem-komik i den.

I sidste uge udgav Eminem musikvideoen til ‘Fall’.

Læs også: Eminem taler ud om sit homofobiske Tyler, the Creator-diss: »Det gik måske for vidt«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af