Kanye West annoncerer titel på Chance the Rappers kommende album – se video

Kanye West annoncerer titel på Chance the Rappers kommende album – se video
Chance the Rapper. (Foto: Marcelo Hernandez/Getty Images)

Kanye West er her, der og alle vegne. I nat annoncerede han sit måske kommende album ‘Yandhi’ på sociale medier, og til Chance the Rappers ‘Open Mike’-arrangement i Chicago (også i går) satte han så navn på Chances kommende album, som Kanye selvfølgelig producerer – planen er syv numre ligesom Kanyes serie af Wyoming-album fra juli.

Den imødesete efterfølger til ‘Coloring Book’ fra 2016 har fået titlen ‘Good Ass Job’. En særdeles mundret titel, som dog ikke siger så forfærdeligt meget – andet end man naturligvis kan håbe, at albummet rent faktisk er et good ass job. Som en lille sidenote var ‘Good Ass Job’ faktisk arbejdstitlen på Kanyes ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’, men her otte år senere er det altså Chance, som får glæde at ordsammensætningen.

Chance har selv delt en video fra arrangement på Twitter, hvor Kanye til ekstatisk begejstring for de fremmødte afslører titlen på albummet. Man forstår selvfølgelig ekstasen; et vaskeægte Chitown power couple, Chance og Ye, vælger hjemmebanen til at slippe nyheder. »Chicago heard it first«, kan man høre en pige sige i optagelsen.

Men makkerparret har ikke tid til at blive længe.

»I love you guys very much. But we need to go to the studio«, afslutter Kanye med et bredt smil.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af