Se trailer til ny Amy Winehouse-dokumentar om det ikoniske ‘Back to Black’-album

Amy Winehouse har allerede en Oscar-vindende dokumentar tilknyttet sit navn, ‘Amy’ fra 2015, og nu er der en mere på vej. Denne gang mindre biografisk og mere centreret omkring tilblivelsen af den afdøde sangerindes sidste og største album, ‘Back to Black’ fra 2006.

Dokumentaren, der fået den simple titel ‘Amy Winehouse – Back to Black’, vil blandt andet indeholde hidtil uset materiale med Winehouse samt interviews med de to musikere og producere Mark Ronson og Salaam Rami, der begge bidrog til ‘Back To Black’. Derudover vil der være ekstramateriale i form af ‘An Intimate Evening In London’, optagelser fra en intimkoncert med Winehouse i London, 2008.

‘Amy Winehouse – Back to Black’ udkommer den 2. november.

Læs også: Video: Lukas Graham synger Amy Winehouse-klassikeren ‘Valerie’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af