Chance fortæller om Kanye-samarbejde i nyt interview: »Han gør meget for massernes opmærksomhed«

Chance fortæller om Kanye-samarbejde i nyt interview: »Han gør meget for massernes opmærksomhed«
Chance the Rapper på Coachella Festival i Californien tidligere på året. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

I sidste måned afslørede Kanye West, at han er i fuld sving med – foruden at indspille sit kommende album ’Yandhi’ i »det, man kender som Afrika« – at producere Chance the Rappers kommende album. I forbindelse med den kommende udgivelse, der får titlen ’Good Ass Job’, lagde Chance the Rapper vejen forbi et afsnit af ’The Joe Budden Podcast with Rory & Mal’ til en snak om både Kanye, nye toner, Drake, Childish Gambino og meget mere.

Da snakken faldt på Kanye, fortalte Chance, at han siden ’The Life of Pablo’ (hvor han gæstede ’Ultralight Beam’), og siden de to mødtes første gang, har forsøgt at lokke Kanye tilbage til Chicago for at samarbejde.

Chance fortæller: »Jeg tror, Kanye har sagt det før, men jeg tror, han for hvert træk – i hvert fald i forbindelse med de sidste par album – tænker på sig selv 300 år i fremtiden og på, hvordan folk vil læse ting, og han ser på sig selv i forhold til at prøve at skabe et større udslag på længere sigt (…)«.

»Jeg tror, han gør meget for massernes opmærksomhed, for at få ting dokumenteret og gøre dem til historie«, fortsætter Chance. »Men jeg tror også tit, at den opmærksomhed, han måske søger, sker på bekostning af nogle mennesker, der har mere brug opmærksomheden«.

Læs også: En oversigt over alle de kendte mennesker, der lige nu er sure på Kanye West

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af