Danske Jimilian har åbenbart lavet en sang med 6ix9ine – hør det uventede samarbejde ‘Kick’

Danske Jimilian har åbenbart lavet en sang med 6ix9ine – hør det uventede samarbejde ‘Kick’
Jimilian og 6ix9ine.

Danske Jimilian – manden bag poppede raphits som ‘Slem igen’ og ‘Sommer sindssyg’ – har lavet en sang med amerikansk Soundcloud-raps enfant terrible, 6ix9ine.

Jimilian. 6ix9ine. På samme sang. Lad lige dén synke ind.

Okay, hvis din hjerne er færdig med at forarbejde, at denne her sang rent faktisk eksisterer, kan vi måske skrive lidt om den. ‘Kick’ er en ret ligetil trap-banger inklusiv 6ix9ines karakteristiske »treyway!«-udråb i starten og et kort vers. Ellers står Jimilian for størstedelen af sangen.

‘Kick’ bruger FIFA-metaforen lidt ligesom Benny Jamz tidligere i år gjorde på ‘Spark’, men det skulle der være en god grund til. Danskeren og amerikaneren brugte nemlig lang tid på at spille FIFA sammen, da 6ix9ine for nyligt gav to udsolgte koncerter i Danmark. Og det kom der så denne her sang ud af.

6ix9ine er en af de mest hypede amerikanske unge rappere lige nu og har netop scoret et vaskeægte verdenshit i form af ‘Fefe’ med Nicki Minaj. Men han er også ekstremt kontroversiel, da han er dømt for at have medvirket til at lave en sexvideo med en mindreårig pige. Dén historie var blandt andet skyld i, at en ansat på Vega sagde op i protest mod rapperens koncert.

Læs anmeldelse: 6ix9ine i Store Vega

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af