Gilli, Benny Jamz og MellemFingaMuzik holder stilen hård på Molo-tracket ‘Liv$til’

Gilli, Benny Jamz og MellemFingaMuzik holder stilen hård på Molo-tracket ‘Liv$til’
Molo: Branco, Gilli, Benny Jamz og Stepz. (Foto: Samy Khabthani)

Molo-medlemmerne er en samling hårdarbejdende herrer. Gruppen har udgivet en række singler i løbet af de seneste par år og kronet forløbet med en stærk ep tidligere i år. Samtidig udgiver Benny Jamz og Gilli fortsat flittigt solosange, mens MellemFingaMuzik-medlemmerne Branco og Stepz snart skulle være klar med en toeren til deres 2015-klassiker ‘Militant Mentalitet’.

Men på trods af alle de udgivelser er fællesprojektet Molo altså stadig aktivt, hvilket en ny single ved navn ‘Liv$til’ beviser.

Og den nye sang er helt klassisk Molo. Her er ingen af de mere melodiske eller dansevenlige impulser, man kan finde i medlemmernes solotracks. Senest har MellemFingaMuzik ellers eksperimenteret med bouncy rytmer på hittet ‘AMG’, mens Benny Jamz har udgivet den lidt lettere ‘Tjep’ med Kesi. Men på ‘Liv$til’ er vi altså langt fra den slags mere tilgængelige ting. I stedet får vi en helt hård sang, hvor alle fire Molo-medlemmer spytter benhårde bars over et typisk minimalistisk track produceret af Nicki Pooyandeh.

Gilli pakker et par flows ud, der nærmest peger tilbage på pre-auto-tune-dagene med ‘Orale’, mens Stepz har et par særdeles hårde linjer om, at »branchen den er som et bordel«. Branco leverer det catchy omkvæd, mens Jamz blandt andet har en punchline om Teletubbies.

Læs anmeldelse: Molos sagnomspundne debut-ep er overlegen gademusik

Lyt til podcast: Standard Ekstra: Har Molo leveret den gaderap-klassiker, vi har ventet på i to år?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af