Anderson .Paak viser ti ting, han ikke kan leve uden – bl.a. indisk guld fra Thundercat og bizar ulvetaske

For to år siden spillede Anderson .Paak sig ind i manges hjerter med det bundcharmerende gennembrudsalbum ‘Malibu’, og i fredags var der endelig nye forsyninger, da efterfølgeren ‘Oxnard’ omsider landede.

Og er du endnu ikke blevet .Paak-mæt, så start ugen med ham og hans ti helt essentielle ejendele – blandt andet en indisk guldkæde, som han har fået af en stiv Thundercat, og en ekstraordinært vild rygsæk, som han har købt i en genbrugsbutik i Japan.

Nå ja, og så er .Paak også netop blevet annonceret som ‘Saturday Night Live’s musikalske gæst den 1. december, hvor skuespilleren Claire Foy er vært. Yes, Lawd!

Læs også: Vores førstehåndsindtryk af Anderson .Paaks nye album ‘Oxnard’ – sang for sang.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af