Tinderbox afslører stærk musikpakke – ASAP Rocky, Lana Del Rey m.fl.

Tinderbox afslører stærk musikpakke – ASAP Rocky, Lana Del Rey m.fl.
ASAP Rocky. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

I går afslørede Tinderbox Swedish House Mafia som det første (hoved)navn til næste års festival, men allerede i dag er programmet blevet udbygget med en stærk pakke bestående af otte navne.

Dagens annonceringer:
ASAP Rocky
Lana Del Rey
Macklemore
Dropkick Murphys
Suspekt
L.O.C.
Benal
Lydmor

ASAP Rocky udgav tidligere på året albummet ’Testing’, og de nye sange kan sideløbende med det bedste fra bagkataloget opleves, når rapperen giver sin første danske koncert siden 2014.

Lana Del Rey har heller ikke spillet i Danmark siden 2014, og inden hendes Tinderbox-optræden burde vi være blevet beriget med det kommende album ’Norman Fucking Rockwell’, der blandt andet er blevet teaset med den ret geniale single ’Venice BItch’.

Hertil er der følsom poprap fra Macklemore, mens det keltiske punkband Dropkick Murphys kommer til Odense med blandt andet singlen ’I’m Shipping Up to Boston’, som mange nok kender fra filmen ’The Departed’.

Den anden halvdel af dagens annonceringer er dansk, og ud over electropoppede Lydmor er der tale om tre af landets allerstørste hiphopkunstnere i form af Suspekt, L.O.C. og Benal.

Tinderbox 2019 foregår i Tusindårsskoven 27.-29. juni. Billetsalget starter 30. november kl. 10.00.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af