Earl Sweatshirt deler ny kortfilm – se ‘Nowhere, Nobody’

Earl Sweatshirt har delt en ny kortfilm med titlen ’Nowhere, Nobody’, og rapperen spiller selv med i den otte minutter lange produktion.

Kortfilmen, som er instrueret af Naima Ramos-Chapman og Terence Nance, udforsker blandt andet temaer omkring oplevelsen af at være afroamerikaner og understøttes af numre fra rapperens nyeste album ’Some Rap Songs’, der udkom i december sidste år.

Filmen udkommer i samme omgang som en annoncering af, at rapperen til maj drager på sin ’Fire it up!’-turné i hjemlandet USA i anledning af ’Some Rap Songs’. Der er foreløbigt sat en enkelt europæisk dato på turneen, som efter en lang række amerikanske koncerter afsluttes 6. juli i London til Field Day Festival.

Læs anmeldelse: Earl Sweatshirts ‘Some Rap Songs’ er slørede brudstykker fra et nedbrudt sind

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af